((همایش علمی مطالعات حقوقی، علوم قضایی و پژوهش های اجتماعی)) اطلاعیه مهم برگزاری سومین همایش موسسه قانون یار
.
مدیر عامل و صاحب امتیاز موسسه قانون یار (دکتر بهنام اسدی) طی فراخوان و اطلاعیه ای از برگزاری سومین همایش علمی و پژوهشی این موسسه در سال 1400 خبر داد. این همایش با عنوان همایش علمی مطالعات حقوقی، علوم قضایی و پژوهش های اجتماعی در تاریخ دوم اردیبهشت ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می گردد. قطعاً برگزاری این همایش نقش بسزایی در بروز رسانی دانش و تبادل تجربه میان اساتید، متخصصین و فارغ التحصیلان این رشته ها ایفا می نماید. لازم به ذکر است با اینکه چندین پایگاه نمایه کننده مقالات این همایش و حامیان معنوی این رویداد علمی همگی بین المللی و خارج از کشور هستند و حتی اکثر اعضای داوران و اعضای شورای سیاستگذاری همایش از اساتید دانشگاه های خارجی هستند اما این همایش در سطح ملی برگزار می گردد.
تفاوت مهم و چشمگیر این همایش با دیگر همایش و کنفرانس ها در چهار فاکتور خلاصه می گردد که عبارتند از:
1. برای ده مقاله برگزیده همایش علاوه بر لوح تقدیر، تندیس ویژه همایش نیز تقدیم خواهد شد. تندیس فوق العاده شکیل همایش که در کمتر همایشی به پژوهشگران اعطا می گردد.
2. نمایه و ایندکس مقالات در پایگاه های خارجی و بین المللی و پایگاه های داخلی (این امر باعث می گردد نام و آثار علمی نویسنده در فضای مجازی قابل مشاهده و رویت باشد)
3. اعطای گواهینامه پذیرش مقاله ظرف حداکثر سه روزمیباشد و در کمتر از یک هفته گواهی نامه صادر شده و برای پژوهشگر ارسال می گردد. ((با توجه به نیاز داوطلبان آزمون دکتری، تسریع در صدور گواهینامه و درج در رزومه علمی داوطلب)
4. اعتبار بالای حامیان معنوی همایش من جمله دانشگاه رهنورد در کشور افغانستان و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی معتبر همچون آکادمیا در آمریکا و موسسه بین المللی ici world of journals در کشور لهستان و دیگر حامیان معنوی مندرج در پوستر همایش.
محورهای پذیرش مقالات در همایش:
* مقالات در گرایش های حقوق خصوصی، حقوق جزا
حقوق عمومی، حقوق بین الملل، حقوق قضایی، فقهی و ....
* مقالات در گرایش های علوم ثبتی و علوم اقتصادی و بانکی
* مقالات در گرایش ها و موضوعات علوم اجتماعی و علوم تربیتی
روش های ارسال مقالات به همایش:
* ارسال فایلWordمقاله (به همراه شماره تماس) به ایمیل Phdsara@yahoo.com
* ارسال فایلWordمقاله به واتس آپ یا تگرام شماره 09100636002
از این رو از تمامی اساتید محترم دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و دانشجویان عزیز دعوت می شود تا با شرکت در این رویداد علمی ، آخرین دستاوردهای خود را در زمینه موضوعی رویداد، به منظور بررسی راهکارهای بهره گیری موثر و کارامد از این دستاوردها و برنامه ریزی لازم در جهت تکامل و توسعه تحقیقات انجام شده و استفاده از آن در جهت توسعه علمی کشور، ارائه نمایند.
توجه داشته باشید:
به ده مقاله برتر و برگزیده همایش، ده تندیس به همراه تقدیرنامه مخصوص اعطا می گردد.
تقویت رزومه علمی داوطلبان آزمون دکترا و اساتید دانشگاه و پژوهشگران
به مقالات ارسـالی و پذیرفته شـده پژوهشـگران، گواهـی نامه معتبـر اعـطا می گردد.
تمامی مقالات همایش در پایگاه ها و سایت های ملی و بین المللی نمایه و درج می گردند.
داوری مقالات حداکثر سه روز می باشد و گواهی نامه در کمـتر از یک هفته صادر می شـود.
.
در صورت هرگونه سوال با دبیرخانه موسسه قانون یار تماس بگیرید
02166979519
02166979526
واحد پژوهش موسسه
02144441784
02144441764
واحد مشاوره در فضای مجازی
09100636002
دبیر اجرایی
09196748625
قانون یار
همایش علمی مطالعات حقوقی، علوم قضایی و پژوهش های اجتماعی
تالیف و نگـارش مجموعه کتب آزمونی قانون یار با هدف جمع آوری نکــات مهــم، آزمونی و کلیدی از سال 1396 شروع شد و تمام مطالب، نکات و تله های تستی که در آزمون های وکالت، مشاوران حقوقی، قضاوت، سردفتری، کارشناسی ارشد، دکتری و .... مورد توجه طراح سوال قرار گرفته بود را، در قالب نکات کوتاه، خلاصه و مفید گردآوری نمودیم. یکی از مهمترین اهداف گردآوری مجموعه کتب آزمونی قانون یار گوشزد به داوطلبان آزمون های حقوقی در راستای ذکر نکات مهم، تله های تستی و نکات انحرافی می باشد. در این مجموعه نکاتی که بیش از یک بار مورد توجه طراحان سوال قرار گرفته است با علامت ستاره (*) در پایان نکته مربوطه نشان داده شده تا با دقت خاصی مطالعه شود. لازم به ذکر است نکات این مجموعه بنا به سلیقه و نظر شخصی مولف نبوده بلکه از نکات آزمون های مختلف استخراج شده و فقط بر اساس کلید نهایی که سازمان و مرکز برگزار کننده آزمون، گزینه های صحیح را اعلام نموده، نکات نگاشته شده اند و نظر شخصی مولف یا شخص خاصی در نکات ذکر نگردیده است پس می توان با خیالی آسوده، کتب نکات آزمونی قانون یار را به عنوان مطمئن ترین و کامل ترین منبع مورد استفاده قرار داد. نهایتاً باید گفت با مطالعه این کتب، قبولی خود را در آزمون تضمین می کنید چراکه مطالعه آخرین کتب در ماه های پایانی آزمون بسیار مهم است.
در پایان خصوصیات و ویژگی های این مجموعه را در قالب جدول زیر ذکر می نماییم
در این پست قصد داریم بخش هایی از این کتب را به صورت رایگان در اختیار داوطلبان عزیز قرار دهیم تا با چشمانی باز جامع ترین و کامل ترین کتب را برای جمع بندی انتخاب نمایید:
کتاب مجموعه نکات طلایی قانون یار مدنی | کلیک کرده و دانلود کنید |
کتاب مجموعه نکات طلایی قانون یار جزای عمومی و اختصاصی | کلیک کرده و دانلود کنید |
کتاب مجموعه نکات طلایی قانون یار آیین دادرسی کیفری | کلیک کرده و دانلود کنید |
کتاب مجموعه نکات طلایی قانون یار آیین دادرسی مدنی | کلیک کرده و دانلود کنید |
کتاب مجموعه نکات طلایی قانون یار تجارت | کلیک کرده و دانلود کنید |
کتاب مجموعه نکات طلایی قوانین خاص کیفری | در دست تالیف |
کتاب مجموعه نکات طلایی قوانین خاص حقوقی | در دست تالیف |
جامع ترین و کاملترین منابع و کتب را از ما بخواهید
موسسه قانون یار
اطلاعیه مهم
موسسه قانون یار به عنوان مبتکر کتب صوتی حقوق برای اولین بار در کشور و در سال 1391 زمانی که هیچ موسسه یا شخصی ایده قانون خوانی دروس حقوق و قوانین را در فکر داشت، این ایده را اجرایی کرد و به عنوان مبتکر کتب صوتی حقوقبرای اولین بار در کشور همگان را با محصولاتی نو و قابل توجه روبرو کرد. بنابر تصمیم هیات مدیره موسسه قانون یار و رضایت دکتر بهنام اسدی، تمامی جلسات تدریس استاد با کیفیت متوسط به صورت رایگان در سایت و کانال تلگرام موسسه قرار داده شده است تا در اقدامی بی سابقه داوطلبان آزمون های حقوقی و حقوقدانان این مرز و بوم بدون پرداخت هزینه تمامی جلسات تدریس را ((بالغ بر 250 ساعت تدریس)) دانلود و دریافت نمایند. لازم به ذکر است هیچ موسسه یا استاد دیگری حاظر به انجام چنین خدمتی نبوده و نمی باشد و موسسه قانون یار افتخار دارد به عنوان حامی و پشتیبان واقعی حقوقدانان و دانشجویان رشته حقوق این راه خیر و خداپسندانه را ادامه دهد.
این خدمت مهمترین وجه افتراق بین موسسه قانون یار با دیگر موسسات در راستای آماده سازی داوطلبان آزمون های حقوقی می باشد. باید توجه داشت تنها تفاوت فایل های مندرج در سایت با DVDهای تدریس صوتی در کیفیت تدریس می باشد. چراکه به علت حجم بالای جلسات تدریس، مجبور به پایین آوردن نسبی کیفیت فایل های صوتی تدریس شدیم تا بدین وسیله دانلود جلسات مذکور راحت تر با حجم کمتری انجام گیرد. همانگونه که مستحضر هستید موسسه قانون یار که ابتکار کتب صوتی حقوقی را برای اولین بار در کشور در دست دارد در راستای برطرف نمودن نیازهای داوطلبان آزمون های حقوقی، تمامی محصولات صوتی و تدریس های کنکوری را به صورت رایگان در اختیار داوطلبان و حقوقدانان عزیز قرار داده است که این امر باعث خرسندی، خوشحالی و رضایت قشر حقوقی کشور شده است. چراکه داوطلب آزمون وکالت، قضاوت، کارشناسی ارشد و دکتری بهترین تدریس با کیفیت عالی را یا با هزینه بسیار ناچیز ((گاهاً صرفاً پرداخت هزینه پستی)) و یا به صورت کاملاً رایگان دریافت می کند و در این راستا کاملاً به سود داوطلب است که این امر و این حرکت خداپسندانه موسسه قانون یار به مزاج برخی موسسات و افراد که در همین راستا محصولات سمعی و بصری رشته حقوق را عرضه و تولید می کنند، خوش نیامده است. چراکه بازار فروش محصولات این دسته از رقبا به شدت در معرض خطر قرار گرفته و به همین دلیل به عداوت و تخریب با موسسه و انتشارات قانون یار برخواسته اند و از این روال و سبک نوین آموزشی ((مخصوصاً به صورت رایگان)) احساس خطر می کنند.
و اما خطاب به این دسته از افراد ((اعم از حقیقی و حقوقی))
هدف اصلی موسسه قانون یار از بدو تاسیس، ارایه سی دی های صوتی تدریس رایگان بوده و در این راه تمام تلاش خویش را برای داوطلب و دانشجوهای عزیز انجام داده تا بدین سبک آموزشی نیاز تمامی داوطلبان آزمون های حقوقی را اولاً از مراجعه به کلاس های حضوری و پرداخت هزینه های نامتعارف معاف نماید، ثانیاً داوطلب هیچ نیازی به خرید کتاب، سی دی صوتی و تصویری تدریس، نرم افزارهای حقوقی، خرید فایل صوتی تدریس و ..... نداشته باشد و با توجه به شرایط سخت مالی اکثر جوانان، تحت هیچ عنوان پول خود را صرف تهیه این محصولات ننمایند و هر محصولی را در قالب تدریس کنکوری و قانون خوانی لازم داشته باشند به صورت رایگان و با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد از سایت و کانال تلگرام موسسه قانون یار دریافت نمایند. لازم به ذکر است سی دی ها و دی وی دی های صوتی تدریس حقوق موسسه قانون یار هیچ گونه قفل نرم افزاری و سخت افزاری نداشته و هرگونه کپی برداری و تکثیر از این سی دی ها هیچ منع و ایراد شرعی و قانونی ندارد و حتی انتظار موسسه ما از شما عزیزان این است در ثواب این کار خیر شریک شوید و هر محصولی از موسسه قانون یار در اختیار دارید به دوستان خود معرفی کنید و در اختیار دوستان حقوقی خویش قرار دهید تا در رفع مشکلات دیگران قدمی مثبت برداشته باشید. بالغ بر 400 ساعت تدریس کنکوری و قانون خوانی رایگان هدیه کوچکی از ما به شماست. در پایان بازهم از شما عزیزان دعوت به همکاری گسترده به عمل می آید تا با کمک و همکاری شما، تمامی دانشجویان و حقوقدانان این کشور به صورت کاملاً رایگان از سی دی های صوتی تدریس آزمونی و محصولات دیگر موسسه قانون یار بهرمند شوند. همگان باید بدانند این راه همچنان پرقدرت ادامه دارد ...
شما هم در این راه با موسسه قانون یار همراه شوید
منتظر تماس شما در راستای کمک و همکاری در این مسیر خیرخواهانه هستیم
02166979519 02166979526
پیشنهادات، ایده ها، نظرات و طرق خدمت رسانی (توزیع DVDهای تدریس رایگان)
به حقوقدانان این مرز و بوم را با ما در میان بگذارید
09196748625
09100636002 09196748645
نکته اول بر اساس اولویت بندی مطالعه کنید:
اولین راه حل برای کسب رتبه ممتاز و قبولی در آزمون مطالعه براساس اولویت بندی است.
منظور از اولویت های مطالعاتی کنارگذاشتن مباحث نیست بلکه منظوردر اولویت بودن مباحث و مطالب مهم تر می باشد. لذا با توجه به تعداد تکرار یک مبحث در آزمون های مختلف لازم است که وقت بیشتری به آن موضوع پرتکرار اختصاص داده شود. معمولا مباحث و مواد امتحانی برای اغلب داوطلبان دارای اهمیت یکسانی است و داوطلب بدون توجه به اهمیت مباحث شروع به مطالعه به صورت خطی می کند.
)مطالعه خطی یعنی از ماده 1 تا 100 را ماده به ماده بخواند ،یا کتاب ها را از صفحه اول تا صفحه آخر صفحه به صفحه مطالعه می کند)
درپاسخ به سوالی که چگونه اولویت های مطالعاتی را شناسایی کنیم، باید گفت؛
بهترین روش رجوع به سوالات آزمون های سنوات گذشته است،
اگر سوالات پنج سال گذشته آزمون وکالت را بررسی نمایید، به راحتی مباحث پرتکرار برایتان مشخص می گردد.
دراین صورت ابتدا اولویت را به یادگیری آنها تخصیص خواهید داد
.
نکته دوم منابع مطالعاتی مناسب را انتخاب کنید:
انتخاب منابع مطالعاتی یکی از مهمترین نکات در قبولی می باشد
هنگام انتخاب منابع لازم است تا کتاب های ضروری را از کتاب های غیر ضروری تفکیک کنید معیار ضرورت انتخاب کتاب هایی است که تا پایان دوره مطالعاتی به شما کمک و نیازهای مطالعاتی شما را برآورده سازند بر این اساس منابع را به سه دسته تقسیم میکنیم
دسته اول منابعی که همه باید بخوانند چه آنهایی که قبول میشوند چه آنهایی که خیر(. مانند قانون)
دسته دوم منابع مطالعاتی که موفقیت داوطلب را قطعی می سازند ومفهومی خواندن را به وی آموزش میدهند.
مطالعه این منابع قوه تحلیل داوطلب را افزایش میدهد و موجب تسلط بر نکات آموزشی میگردد (مانند کتاب های قانون یار دکتر بهنام اسدی که کتب فوق العاده و معتبری هستند)
بهتر است به جای انتخاب چندین کتاب مختلف یک کتاب را به عنوان منبع انتخاب و آن را چند بار بخوانید.
و دسته سوم منابع مربوط به سنجش و ارزیابی می باشد.
این منابع هم موجب تثبیت مطالب در ذهن شده و هم به نوعی میزان یادگیری شما را ارزیابی می کند و هم شما را با سبک سوالات سنوات قبل آماده می کند (مانند تست های موضوعی معتبر)
نکته سوم؛ زمان مطالعه روزانه خود را حتما مشخص کنید
مشخص نبودن میزان ساعت مطالعه روزانه وجه مشترک میان داوطلبان است.
اغلب داوطلبان در ابتدا زیاد مطالعه می کنند ولی کم کم از زمان مطالعه ی آنها کاسته می شود
انها مطالعه نامنظم دارند 1 روز 10 ساعت مطالعه کنند روز دیگر 6 ساعت و روزهای دیگر دو ساعت و دوباره 5 ساعت و یک روز هم اصلا نمی خوانند.
برای غلبه بر این نامنظمی لازم است تا شما کمترین زمان مطالعه روزانه خود را مشخص کنید مثلا روزی چهارساعت و تحت هیچ شرایطی از این حداقل عدول نکنید و به مرور هر وقت فرصت یافتید آن را افزایش دهید و هر روز به دنبال فرصتی باشید تا ساعت مطالعه خود را افزایش دهید.
توصیه می کنم سه ماه مانده به آزمون از قانون 40 ساعت مطالعه در هفته پیروی کنید.
نکته چهارم؛ به صورت پوششی مطالعه کنید.
مطالعه پوششی مهمترین روش مطالعاتی است
قرار دادن زمانی برای مرور و تکرار در برنامه مطالعاتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است،
تجربه فراموشی مطالب خوانده شده و یا آشنا بودن سوالات در جلسه آزمون و شک بین گزینهها نشان دهنده نداشتن مرور و تکرار در فرایند یادگیری است.
به دلیل حجم زیاد مطالب، داوطلبان معمولا فقط به دنبال تمام کردن مباحث و کتابها هستند و تکرار و مرور در فرآیند درس خواندن برای شان مفهوم مشخصی ندارد ، شایدهم روش مرور و زمانهای تکرار را نیاموخته اند .
آیا مرور همان دوباره خوانی است؟
اغلب مرور را دوباره خوانی می پندارند در صورتی که مرور خواندن مطالب با روش های مختلف است
مثلا وقتی شما یک فایل صوتی تدریس دکتر بهنام اسدی را گوش می دهید و یا یک فیلم آموزشی را میبینید دارید به نوعی مطالب را مرور می کنید.
با پیروی از نکات فوق میتوانید با آسودگی بیشتری خود را برای آزمون آماده سازید.
حال که تصمیم دارید با کسب قبولی و اخذ رتبه ممتاز در آزمون وکالت بدرخشید نگاهی به کتاب برنامه ریزی روز شمار ویژه آزمون وکالت که ماحصل تجربه دو دهه کار آموزشی نگارنده است بیندازید و ببینید که چگونه در 90 روز می توانید با استفاده از برنامه ریزی روزانه و راهکارهای کاربردی در آزمون موفق و سربلند باشید.
با قانون یار رتبه تک رقمی بیار
قانون یار دکتر بهنام اسدی
قابل توجه پژوهشگران، سردبیران نشریات، مدیر مسئولان و صاحب امتیازان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه:
برگزاری اولین جلسه آموزشی و توانمند سازی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با تدریس دکتر بهنام اسدی
عکس اول-بنر کارگاه آموزشی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آییننامه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی را به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد، این آییننامه یکی از چند بخشنامه فرهنگی و دانشجویی او در دو سال گذشته است که فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را با تغییرات زیادی مواجه کرده است.
دومین عکس. تاریخ 20 دی ماه 1399
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از تغییراتی که در پی طرحهای تجمیع 2 در این دانشگاه اتفاق افتاد برای ایجاد اشتیاق دانشجویان به فعالیتهای دانشجویی و فرهنگی بخشنامههای متعددی را به واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ کرده است.
این معاونت به تازگی در صدد اجرایی کردن جشنواره سراسری نشریات دانشجویی واحدهای دانشگاهی برآمده است،
سومین عکس -در حال برگزاری جلسه روز اول جشنواره
تمام دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ارشد، دکتری و یا افرادی که از زمان فارغالتحصیلی آنها تا پایان مهلت ارسال آثار بیش از 6 ماه نگذشته باشد، میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
لازم به ذکر است واحد میزبان با هماهنگی اداره کل باید از کلیه مراحل گزارش تصویری تهیه و نسبت به چاپ ویژهنامه آثار برگزیدگان اقدام کند، زمان برگزاری مراسم اختتامیه نیز باید با نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی انجام شود.
کلیه هزینههای مرتبط با این جشنواره از محل سهم نیم درصد بودجه فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخت میشود.
پنجمین عکس.روز دوم جشنواره-22دی ماه 1399
جهت ثبت نام و بارگزاری نششریه به سایت https://www.iaumag.ir/مراجعه کنید
پنجمین عکس.روز دوم جشنواره-22دی ماه 1399
در پایان بنیاد علمی قانون یار بر خود لازم می داند از تمامی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی علی الخصوص خانم صفری و خانم دکتر مریم اسلام پناه تشکر و قدردانی ویژه می نماید و امیدواریم با تداوم انتشار نریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گامی موثر و نو در مسیر پیشرفت علمی و فرهنگ در این دانشگاه باشیم.
جهت تماس با دبیرخانه قانون یار و آگاهی از دیگر روادید علمی و فرهنگی موسسه قانون یار با دفتر مرکزی موسسه تماس حاصل نمایید
02166979519
02166979526
02144441764
02144441784
دبیر داخلی
09196748625
09196748645
09100636002
مشخص کردن درجه علمی تمام نویسندگان
ما در موسسه قانون یار تلاشمان بر این است که چاپ مقاله را در مجلات داخلی انجام دهیم
موسسه قانون یار معتبرترین موسسه آموزشی در کشور
مقالات پذیرفته شده در همایش مطالعات و پژوهش های علمی علوم انسانی
لیست مقالات همایش مطالعات و پژوهش های علمی علوم انسانی 1397
نهاد برگزار کننده: بنیاد علمی قانون یار با حمایت معنوی دانشگاه آزاد اسلامی
در صورت هرگونه سوال با دبیرخانه همایش تماس بگیرید
02166979519 02144441784 02144441764 02166979526
جهت چاپ مقالات خود در همایش های بعدی بنیاد علمی قانون یار مقاله خود را به همراه شماره تماس
به ایمیل phdsara@yahoo.com ارسال کنید
تماس با دبیر اجرایی روادید علمی قانون یار
09196748625
09100636002
09196748645
جهت عضویت در خبرنامه پیامکی قانون یار عدد 20 را به شماره 5000100900800 پیامک نمایید
لیست مقالات همایش علمی پژوهشی فقه و حقوق اسلامی
نهاد برگزار کننده: بنیاد علمی قانون یار
(با حمایت معنوی مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری های استان اصفهان)
---------
سردبیرعلمی و مسئول برگزاری همایش: دکتر بهنام اسدی
رییس هیات سیاست گذاری و هیات علمی همایش: دکتر امین امیریان فارسانی
بسم الله الرحمن الرحیم
در صورت هرگونه سوال با دبیرخانه همایش تماس بگیرید
02166979519 02144441784 02144441764 02166979526
جهت چاپ مقالات خود در همایش های بعدی بنیاد علمی قانون یار که طی همین سال برگزار می گردد کافیست مقاله خود را به همراه شماره تماس خود به ایمیل phdsara@yahoo.com ارسال کنید....
هفته پژوهش و فناوری مبارک (1399)
از جمله فاکتورهای امتیاز آور برای انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر می توان به موارد زیر اشاره داشت:
2. تدریس در دانشگاه ها و موسسات آموزشی معتبر کشور
4. داشتن سمت های پژوهشی در سازمان ها و موسسات، نشریات علمی، نشست ها و روادید علمی و .....
5. کسب رتبه در جشنواره های علمی معتبر
6. هفت تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک کارشناسی و دانشجویان این مقطع می باشد
7. هفت تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دانشجویان این مقطع می باشد
8. شش تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک دکترا و بالاتر و دانشجویان این مقطع می باشد
شماره تماس مدیر اجرایی و مسئول بررسی اولیه مدارک متقاضیان 09196748625 خانم جعفری
پس از ارزیابی --------رزومه ارسالی متقاضیان بیست پژوهشگر برتر سال 1399 مشخص شدند.
آرشیو احکام و گواهی نامه های پذیرش و چاپ مقالات
همایش علمی پژوهشی فقه و حقوق اسلامی
آرشیو احکام و گواهی نامه های پذیرش و چاپ مقالات همایش علمی پژوهشی فقه و حقوق اسلامی
قانون یار
قانون یار
همایش ها، مجلات، نشریات، فصلنامه ها و مراجع علمی معتبر طرف قرارداد مجموعه بنیاد علمی علوم انسانی
توجه توجه توجه: تمامی مراحل کار تا صدور گواهی نامه تضمینی انجام می گیرد
آرشیو فصلنامه های طرف قرارداد بنیاد علمی علوم انسانی
|
|
|
|
|
|
آرشیو همایش های طرف قرارداد بنیاد علمی علوم انسانی
همایش علمی پژوهش های حقوقی در جهان اسلام 1399 | - |
- | - |
- | - |
- | - |
برگزاری همایش علمی پژوهشی فقه و حقوق اسلامی در استان اصفهان (بنیاد علمی قانون یار) بهمن ماه 1398
-----------------------------------
---------------------
----------
----
-
جهت مشاهده آرشیو احکام و گواهی نامه های پذیرش مقالات در این همایش علمی کلیک کنید
تقویت رزومه علمی داوطلبان آزمون دکتری
امتیاز تبدیل پایان نامه به کتاب در مصاحبه دکترابسیار بالا بوده و دانشجویان عزیز می توانند با چاپ کتاب از پایان نامه خود به راحتی امتیاز این بخش را کسب نمایند. بدین منظور در این پست قصد ان داریم تا در ارتباط با چگونگی تبدیل پایان نامه به کتاب و امتیاز آن در ازمون دکترا صحبت نماییم.
امتیاز تبدیل پایان نامه به کتاب در ازمون دکترا بسیار تاثیر گذار می باشد به همین دلیل ارائه کتاب در روز مصاحبه دکترا می تواند در قبولی شما تاثیر به سزایی داشته باشد. بدین منظور انتشارات اندیشمند با توانایی بالا شما عزیزان را یاری می نماید تا پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کرده و از امتیازات ان استفاده نمایید. به این نکته نیز توجه نمایید گرفتن امتیاز سایر بخش ها همچون مقاله و یا خود پایان نامه اسان بوده و در دسترس همگان است ولی داشتن یک کتاب می تواند شما را سایر رقبا متمایز نماید.
مراحل چاپ کتاب از پایان نامه همانند سایر کتاب ها می باشد با این تفاوت که پیش از گرفتن مجوز باید یک سری تغییرات در متن پایان نامه صورت گیرد تا به کتاب شباهت داشته باشد. شما عزیزان در صورت عدم توانایی در ارائه پایان نامه می توانید با کمک مولفین و اساتید انتشارات اندیشمند اقدام به نگارش کتاب از بیس به نام خود نمایید که این نیز امتیاز بسیار بالایی برای شما دارد.
در جدول امتیاز دهی امتیاز چاپ و تالیف کتاب 4 نمره می باشد.
ترجمه کتاب و چاپ آن نیز روشی مناسب برای گرفتن امتیاز در ازمون دکترا می باشد. بدین منظور تمامی مراحل اعم از یافتن کتاب خارجی تا ترجمه و چاپ آن را انتشارات اندیشمند برای شما انجام میدهد.
به منظور ثبت سفاش می توانید با شماره 66979519-021 تماس حاصل نمایید.
در کمتر از سی روز مولف چندین کتاب شوید.....
بنیاد علمی علوم انسانی - بنیاد علمی قانون یار - بنیاد علمی پی اچ دی - موسسه قانون یار
جهت مشاهده در سایز بزرگ کلیک کنید
دیگر گواهی نامه و احکام صادره مخصوص تقویت رزومه علمی پژوهشگران و داوطلبان آزمون دکتری
گواهی نامه نمایه سازی مقاله در پایگاه های علمی معتبر کشور
گواهی نامه عضویت در بنیاد علمی قانون یار
گواهی نامه مقالات علمی
نمونه گواهی نامه پذیرش مقاله علمی
گواهی نامه مقالات علمی
چاپ مقاله
چاپ مقاله
بنیاد علمی قانون یار
(معتبرترین و بزرگترین مرکز تخصصی حقوق در کشور)
رونمایی از گواهی نامه پذیرش مقالات در همایش علمی پژوهشی فقه و حقوق اسلامی
(تمامی گواهی نامه های مقالات پذیرفته شده تا این لحظه (۱۰۳مقاله) صادر شده اند و روز برگزاری همایش (۱۵ بهمن ماه) برای محققین و پژوهشگران عزیز ارسال می گردند)
مهلت ارسال مقالات و چاپ در مجموعه مقالات این همایش تا ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۸ می باشد.
جهت چاپ مقالات خود کافیست فایل word مقاله به همراه شماره تماس به آدرس ایمیل phdsara@yahoo.com ارسال نمایید.
ارسال مقاله از طریق واتساپ یا تلگرام به شماره 09100636002 امکان پذیر است.
☎☎☎☎
جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه همایش تماس بگیرید
02166979519
02166979526
واحد صدور مدرک
02144441764
02144441784
دبیر اجرایی همایش
09196748625
خانم جعفری
اطلاعیه مهم بنیاد علمی قانون یار
-----------
دیگر گواهی نامه های صادره از بنیاد علمی قانون یار
گواهی نامه اکسپت مقاله در فصلنامه قانون یار
گواهی نامه پذیرش مقاله در فصلنامه رهیافت های نوین در مطالعات اسلامی
گواهی نامه سخنرانی و ارایه مقاله در همایش
جهت چاپ مقاله خود در همایش و صدور گواهی نامه در کمتر از 48 ساعت با دبیرخانه تماس بگیرید
02166979519
02166979526
09100636002
02144441784
02144441764
دبیر اجرایی قانون یار
09196748625
اصلاحات مربوط به کتاب جزای عمومی دکتر بهنام اسدی
(منطبق با قانون کاهش حبس تعزیری 1399)
جهت دریافت این اصلاحات کلیک کنید
قابل توجه داوطلبان آزمون های حقوقی
خواهشمند است حتما این جزوه را مططالعه نمایید
این اصلاحات مطمئناً مورد توجه طراحان سوال آزمون قرار خواهد گرفت
جهت دریافت این اصلاحات کلیک کنید
جامع ترین و کامل ترین و به روز ترین کتب را برای آمادگی در آزمون های حقوقی از قانون یار بخواهید
02166979519
02166979526
02144441764
02144441784
09100636002
09196748625
09196748645
برای موفقیت فردای خود، باید از همین امروز شروع کنید
با ما تماس بگیرید و فردای خود را بسازید
قـــــــــانــــــــــون یـــــــــار
تقویت رزومه علمی و رزومه تحصیلی اساتید، پژوهشگران و داوطلبان آزمون دکتری
اطلاعیه مهم
حتما تا کنون نام رزومه به گوشتان خورده است و میدانید که رزومه یکی از ضروریترین مواردی میباشد که در شغل و تحصیل شما تاثیر مثبت دارد. باید قبل از اینکه به فکر ورود به یک شغل یا حرفه باشید حتی قبل از شروع مقطع دکتری باید رزومه خود را تقویت نمایید. به خوبی میدانید که برای شرکت در مصاحبه های استخدامی حتما باید قبل از حضور در جلسه مصاحبه رزومهای از خود ارائه دهید که در این رزومه میبایست کلیه فعالیت های علمی و پژوهشی شما ثبت شده باشد. رزومه تاثیر به سزایی در آینده شما خواهد داشت و باید بیشتر از هر چیز در طول دوره تحصیلی خود به فکر کسب امتیازاتی برای رزومه خود باشید تا از این طریق بتوانید در مصاحبه سربلند باشید. رزومه را در واقع میتوان نوعی تبلیغ در نظر گرفت که فرد از طریق آن بتواند مهارت های خود را به نمایش گذارد و نظر داوران و مدیران مصاحبه کننده را جذب کند. البته رزومه کاری با رزومه تحصیلی متفاوت است و در یک رزومه شغلی باید بیشتر تمرکز خود را در فعالیت ها و پیشینه شغلی خود قرار دهید ولی برای در رزومه تحصیلی باید نقاط قوت تحصیلی خود را ذکر نمایید و اشاره به موارد شغلی داشته باشید.
نحوه نگارش رزومه
در این مطلب بیشتر تمرکز ما در نحوه نگارش رزومه تحصیلی میباشد که در آن موارد حائز اهمیت نقاط قوت تحصیلی میباشد. مواردی که در یک رزومه تحصیلی قابل ذکر است شامل موارد زیر میباشد:
اشاره به مدارک تحصیلی
باید به تمام مدارک تحصیلی که تا کنون کسب نموده اید اشاره کنید. اشاره دقیق و جزئی به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی, معدل, سال اتمام دورههای تحصیلی حتما باید ذکر شوند. نیازی به ضمیمه کپی مدارک تحصیلی در برگه رزومه نمیباشد فقط باید اشاره به آنها داشته باشد. توجه داشته باشید که افزودن مطالب نامرتبط و یا دروغ فقط باعث از بین رفتن اعتبار شما خواهد شد و همچنین باعث میشود که اعتبار شما از دست برود.
مهارت ها
مهارتهای شغلی که دارید و تا کنون آنها را از آموزشگاههای معتبر و یا از دانشگاههای مختلف کسب کردهاید و در دوره های مهارت آموزی شرکت نموده اید میتوانید به همه آنها اشاره داشته باشید و توجه داوران را جلب نمایید. مهارت های شما حتما از دیدگاه آنان مفید میباشد و بسیار ارزشمند است اما اشاره دقیق به توانایی هایتان داشته باشید دروغگویی در برگه رزومه باعث از دست رفتن اعتبار رزومه تان خواهد بود.
سوابق پژوهشی
داشتن سوابق پژوهشی که مزیت بزرگی در رزومه شما محسوب میشود و اعتبار زیادی به رزومه شما میبخشد میتوانید از این طریق میتوانید در مصاحبه دکتری حتما در اولویت قرار بگیرید. مواردی از قبیل چاپ مقاله در ژورنال ها و مجلات رسمی و معتبر, چاپ کتاب, ترجمه کتاب, ... که هر یک به نوبه خود امتیاز بزرگی در رزومه محسوب میشوند.
علاقهمندی ها
شرحی از علاقهمندی ها و مسئولیت هایی که میتوانید برعهده بگیرید را بنویسید. علاقه به فعالیت های تحقیقی و پژوهشی حتما در رزومه شما مفید واقع خواهد شد و باعث میشود که توجه داوران جلب شود.
نقش کتاب در تقویت رزومه
کتاب یکی از بزرگترین آثار علمی و ارزشمند محققین و نویسندگان میباشد که در طول دوره تحصیلی نویسندگان میتوانند با نگارش کتاب و افزودن امتیاز آن به رزومه به موفقیت های بزرگی دست یابند. نگارش کتاب جز بزرگترین فعالیت های پژوهشی نویسندگان محسوب میشود و کمک زیادی به تقویت رزومه میکند البته نگارش کتاب نیز نیاز به مهارت بسیاری در حوزه نویسندگی و تحقیقاتی دارد و کار ساده ای به حساب نمیآیند. کتاب باعث میشود نویسنده به عنوان یک صاحب نظر شناخته شود. بهتر است کتابی که نگارش میکنید در حوزه مرتبط با رشته تحصیلی شما باشد.
نقش مقاله در تقویت رزومه
مقاله نویسی امروزه رواج زیادی داشته است و تقریبا همه پژوهشگران باید برای اینکه بتوانند امتیازاتی کسب کنند مقاله بنویسند و آن را در ژورنالهای معتبر به چاپ رسانند. افزودن امتیاز چاپ مقاله در مجلات معتبر به رزومه مزیت بزرگی محسوب میشود. مقاله ها تحقیقات چندان گسترده ای نیستند و حجم آنها نسبت به کتاب و پایاننامه بسیار کوتاه است اما به هر حال نیاز به تحقیق و پژوهش دارند و باید فردی بتواند از عهده این تحقیقات برآید و حاصل یافته های خود را در قالب مقاله ارائه کند. مقاله و کتاب از جمله تحقیقات بسیار سودمند و مفید محسوب میشوند و طرفداران زیادی دارند.
خدمات موسسه قانون یار برای تقویت رزومه
موسسه قانون یار در راستای همکاری با شما عزیزان جهت تقویت رزومه خدمات ارزنده ای با کیفیت کاملا تضمینی ارائه میکند میتوانید از خدمات این موسسه برای تقویت رزومه خود استفاده کنید. ارائه مقاله در ژورنالهای معتبر به صورت صد در صد تضمینی از جمله خدمات بسیار معتبر در این موسسه میباشد همچنین چاپ کتاب در همه زمینه ها و حوزه ها نیز در راستای خدمات تضمینی این مجموعه میباشد. ما برای تقویت رزومه و برای اینکه بتوانید هر چه سریعتر از خدمات این موسسه استفاده کنید کلیه خدمات را به صورت تضمینی و فوری ارائه میکنیم. فقط کافی است مجموعه تحقیقات خود را در قالب دستنوشته و یا فایل ورد به کارشناس ما تحویل دهید تا سریعا مراحل کار آغاز شود.
خدمات موسسه شامل موارد زیر میباشد:
• پذیرش و چاپ مقالات تخصصی
• ویرایش تخصصی و تضمینی کتاب
• صفحه آرایی و طراحی جلد کتاب
• فرمتبندی و ویرایش مقاله
• اخذ مجوز های لازم برای چاپ کتاب
• معرفی ژورنالهای تخصصی و معتبر برای مقاله
• چاپ مقاله به صورت صد در صد تضمینی
• چاپ کتاب به صورت کاملا تضمینی و با بهترین کیفیت
• تالیف کتاب و تبدیل پایان نامه به کتاب
ما در این مجموعه برای رسیدن به یک رزومه قوی شما را همراهی خواهیم کرد تا از این طریق بتوانید هم مزایای زیادی کسب نمایید و هم در مصاحبه های دولتی و خصوصی موفق شوید. مصاحبه دوره دکتری بسیار حائز اهمیت است و شما همان اندازه که زمان و هزینه خود را صرف آزمون این دوره میکنید باید به مصاحبه نیز فکر کنید ارائه مقاله در ژورنالهای معتبر و تخصصی حتما به شما در دست یافتن به امتیازات پژوهشی کمک خواهد کرد و آنچه از دیدگاه داوران ارزشمند است آثار تحقیقاتی و پژوهشی میباشند. ما در این مجموعه با توجه به شناختی که از سوالات و سلایق داوران داریم حتما بهترین رزومه را برای شما آماده خواهیم کرد. استخراج مقاله از پایاننامه کارشناسی ارشد و تز دکتری در این موسسه از جمله مهم ترین خدمات میباشد که طرفداران بسیاری دارد و میتوانید از این طریق با ساده ترین روش رزومه خود را تقویت نمایید. هر پایاننامه به دلیل داشتن حجم بسیار گسترده قابلیت تبدیل شدن به دو تا سه مقاله و یک کتاب را دارد بنابراین میتوانید با تحویل فایل پایاننامه به کارشناس موسسه هر چه سریعتر رزومه خود را تقویت کنید.
مطالب مرتبط با این موضوع
• امتیاز چاپ کتاب از پایاننامه در مصاحبه
• چاپ مقاله برای تقویت رزومه مصاحبه دکتری
• معرفی پکیج کامل ارتقا رزومه علمی دانشجویان جهت مصاحبه دکتری
• نوشتن رزومه و اصولی که باید رعایت کنید.
همین امروز تماس بگیرید
02166979519
02166979526
02144441784
02144441764
09100636002
09196748625
09196748645
تمامی مراحل کار تضمینی می باشد
با خیال آسوده به قبولی در آزمون دکترا فکر کنید
تقویت رزومه علمی
آیا فارغ التحصیل ارشد هستید و برای قبولی در مقطع دکتری در تلاش برای تقویت رزومه علمی در مصاحبه دکتری هستید؟
آیا علاقمند به تدریس در دانشگاه هستید، اما از رزومه علمی بالایی برخوردار نیستید؟
و آیا در تلاش برای پذیرش دانشگاه خارج از کشور می باشید و نیازمند تقویت رزومه علمی خود هستید؟
قیمت حدودی چاپ کتاب (صفر تا صد: از آماده سازی کتاب، مجوز ها و چاپ) 700 هزار تومان
اگر از آن دسته افراد هستید که همیشه به دنبال رسیدن به جایی هستند که لایق آن میباشند، تنها با تقویت رزومه علمی خود میتوانید هر چه سریع تر از رقیبان خود پیشی بگیرید. در دنیای امروز که سطح تحصیلات افراد بالا رفته و به نوعی همه در یک سطح تحصیلی یا شغلی قرار دارند، تنها آنهایی موفق به صعود در پله های بالاتر شده اند که در حضور داوران علمی و یا مدیران شرکت های معتبر از سطح علمی بالایی برخوردار بوده اند. بنابراین تقویت رزومه علمی و دارا ودن رزومه علمی قوی نشان دهنده میزان تمایز شما در توانایی علمی و اعتماد بیشتر به شما در به انجام رسیدن صحیح کارها است
قبل از آنکه تصمیم جدی برای رسیدن به درجات عالی در تحصیل یا شغل داشته باشید باید ابتدا به فکر تقویت رزومه علمی در سطح تخصصی رشته خود باشید، چرا که میدانید که رقییبان شما هم به همین موضوع اندیشیده اند.
تقویت رزومه علمی به چند طریق انجام میشود: با شرکت در کنفرانس ها و کنگره های بین المللی مربوط به رشته خود میتوانید گواهی نامه های شرکت در این مجامع راداشته باشید و نمره ای از آن به شما اختصاص داده میشود و دیگری شرکت در کارگاه های آموزشی_تخصصی مربوط به رشته خود است که از ارزش خوبی برخوردار می باشد، و همچنین داشتن مقالات علمی معتبر در مجلات بسیار حائز اهمیت است. اگر ثبت اختراع هم داشته باشید که معیار برتری شما خواهد بود.
اما یکی از آسان ترین و امتیازآورترین مواری که به تقویت رزومه علمی شما کمک شایانی خواهد کرد و ملاک برتری علمی و اجتماعی شما خواهد شد چاپ کتاب از خود چه به صورت تالیفی و چه به صورت ترجمه است.
هزینه پایه چاپ کتاب در تیراژ پایین حدود 800000 تومان می باشد!
شما میتوانید به همراه همکلاستان یا همکارتان در یک کتاب مولف یا مترجم باشید
یعنی نفری 400000 تومان در کمترین حالت ممکن
خیلی راحت با چاپ کتاب به دو نمره پایان نامه خودتان (یا حداقل قسمتی از دو نمره) و همچینن امتیاز برای مصاحبه دکتری و استخدام و ارتقای درجه و همچنین دیسپلین علمی و اجتماعی خواهید رسید.
همین حالا با موسسه قانون یار تماس بگیرید و با خیال آسوده به سوی موفقیت گام بردارید
02166979519
02166979526
02144441784
02144441764
09100636002
09196748625
09196748645
تمامی مراحل کار تضمینی می باشد
با خیال آسوده به قبولی در آزمون دکترا فکر کنید
اکسپت و چاپ تضمینی مقاله
اکسپت و چاپ مقاله حرفه ای ترین خدمت آکادمی موسسه قانون یارمی باشد. موسسه قانون یار با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه اکسپت و چاپ مقاله توانسته با بیش از یکصد مجله معتبر داخلی و خارجی ارتباط برقرار کرده و دانشجویان و محققین را در چاپ مقاله هایشان یاری نموده است. مهمترین خدماتی که در بخش نگارش، اکسپت و چاپ مقاله به مشتریان ارائه می شود به شرح زیر است.
آنچه که در آکادمی موسسه قانون یاربه عنوان خدمات چاپ مقاله ارائه می گردد، در واقع به سه بخش تهیه مقاله، همکاری در مقاله و خدمات مربوط به مقالات نگارش شده توسط خود دانشجو و یا محقق می باشد. در بخش تهیه مقاله موضوع کلی و یا فیلد کاری از متقاضی در یافت شده و مطابق با آن بروزترین موضوع در آن حیطه که قابلیت چاپ در ژونال های معتبر داخلی و خارجی را دارد، ارائه می گردد که با تایید متقاضی اقدام به تهیه مقاله، آموزش آن و اخذ پذیرش و چاپ مقاله می شود. مهمترین بخش در تهیه مقاله، نگارش آن می باشد که به شرح زیر است.
نگارش مقاله
آکادمی موسسه قانون یاربا همکاری حدود 500 محقق برتر داخلی و خارجی که بیشترشان داوران نشریات علمی پژوهشی داخلی و ژورنال های isi و اسکوپوس خارجی هستند. توانسته در زمینه نگارش مقالات معتبر سرآمد موسسات باشد. نگارش مقاله در تمامی سطوح، من جمله isi، اسکوپوس، علمی پژوهشی، کنفرانسی و غیر صورت می گیرد. همانطور که پیشتر گفته شد، در این مرحله از کار مقاله با بالاترین کیفیت نگارش شده و پس از تایید متقاضی و آموزش کامل آن سابمیت می گردد. لازم به ذکر است در شرایط تضمینی، کلیه اصلاحات و کامنت های مجله توسط اساتید آکادمی موسسه قانون یارصورت گرفته و تا آخرین مرحله که پذیرش و چاپ آن می باشد، موسسه موظف به انجام کامل آن می باشد.
افزودن نام به مقاله
آکادمی موسسه قانون یاراین امکان را برای پژوهشگران فراهم آورده تا بتوانند اسم خود را به عنوان همکار در مقالات در آستانه چاپ در مجلات معتبر داخلی و خارجی اضافه کنند. همچنین پژوهشگرانی که مقالاتشان آماده چاپ است نیز این امکان را دارند تا جایگاه های مقاله خود را از طریق آکادمی موسسه قانون یارپر کنند. فروش جایگاه مقاله و افزودن نام به مقاله یکی از مهمترین و سریعترین روش ها برای تهیه مقالات علمی با کیفیت بالا می باشد که مناسب بسیاری از داوطلبین کنکور دکتری و متقاضیان تحصیل در خارج از کشور به منظور تکمیل رزومه می باشد.
استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه یکی از مهمترین و به جرات می توان گفت اصلی ترین هدف در انجام پایان نامه است. چراکه استخراج مقاله از پایان نامه و انتشار ماه عسل آن در یک مجله معتبر علاوه بر افزایش اعتبار پایان نامه سبب اطمینان کامل از صحت نتایج به دست آمده می گردد. آکادمی موسسه قانون یاراین نوید را به دانشجویان می دهد با بررسی پایان نامه دانشجویان و استخراج بهترین مقاله از آن دانشجویان را در راستای انتشار دستاوردهای علمی آن ها یاری نمایید.
معرفی ژورنال و سابمیت مقاله
آکادمی موسسه قانون یار با تجربه چندین ساله در معرفی ژورنال و سابمیت مقاله اطمینان صد درصد را به مشتریان خود می دهد که با آنالیز مقاله آن ها توسط داوران بین المللی پیش از سابمیت مقاله احتمال اکسپت را بالا می برد. و در صورت وجود هرگونه ایراد در مقاله آن را رفع نموده و سپس مناسبترین مجله معرفی شده و مراحل سابمیت مقاله و پیگیری آن طی می گردد. لازم به ذکر است پیش داوری یکی از مهمترین و منحصربه فردترین خدمات آکادمی موسسه قانون یارمی باشد که به صورت کاملا رایگان در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد. همچنین معرفی ژونال مناسب با مقاله نیز در قانون یار به صورت رایگان انجام می گیرد تا انگیزه و کمکی باشد در راستای رشد علمی کشور.
اکسپت تضمینی مقاله
اکسپت تضمینی مقاله در آکادمی موسسه قانون یاربه دو صورت اکسپت تضمینی علمی پژوهشی و اکسپت تضمینی isi، اسکوپوس صورت می گیرد. آکادمی موسسه قانون یاربا رابطه های فراوان در مجلات علمی پژوهشی مورد تعیید مزارت علوم و بهداشت و همچنین با ایجاد ارتباط مستقیم با ژورنال های isi و اسکوپوس این امکان را برای دانشجویان و محققین فراهم آورده تا در سریع ترین زمان ممکن مقالات خود را چاپ نمایند.
چاپ مقاله
چاپ مقاله در آکادمی موسسه قانون یارسریع تر از آنچه که فکرش را میکنید انجام می شود. آکادمی موسسه قانون یاربا مکاتباتی که با مجلات معتبر داخلی و خارجی دارد، این امکان را برای دانشجویان فراهم آورده که چاپ مقاله خود را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.
مزایای چاپ کتاب از پایاننامه
تبدیل پایان نامه به کتاب
باتوجه به اینکه نگارش کتاب نیاز به یک ذهن خلاق و پویا دارد از عهده هر فردی برنمیآید از ایم رو دغدغه دانشجویانی که قصد شرکت در آزمونهای استخدامی یا مصاحبه دکتری دارند این است که بتوانند به هر طریقی امتیاز چاپ کتاب را دریافت نمایند. استخراج کتاب از پایاننامه یکی از روشهای اصولی دریافت امتیاز چاپ کتاب میباشد.
استخراج کتاب از پایاننامه
یکی از دلایلی که باعث ترغیب دانشجویان به سمت حفظ سطح کیفی پایاننامه میشود و باعث میشود تا با انگیزه و استعداد بیشتری سطح کیفی پایاننامه خود را بالا ببرند انگیزه استخراج مقاله و کتاب از پایاننامه میباشد. دانشجویان تمامی رشته ها میبایست برای فارغ التحصیل شدن خود پایاننامه ارائه کنند. در واقع پایاننامه قویترین و رسمی ترین اثر دانشجویان میباشد که توانسته اند حاصل چند سال تلاش خود را در قالب پایاننامه ارائه کنند. اگر میخواهید کتابی ارائه نمایید که سطح کیفی بسیار بالایی داشته باشد بهتر است طبق مراحل زیر محتوای کتاب را از متن پایاننامه استخراج فرمایید. این روز ها تقاضا برای استخراج کتاب از پایاننامه به مرور افزایش یافته است و دانشجویان خواهان استفاده از امتیازات پژوهشی با این شرایط میباشند. اغلب این سوال برایشان پیش میآید که آیا میتوان از پایاننامهای که هنوز دفاع نشده است کتاب استخراج کرد؟ پاسخ این سوال مثبت است و دانشجویان میتوانند از پایاننامه خود که هنوز از ان دفاع نکرده اند کتاب استخراج کنند. همه پایاننامه ها با هر حجم و کیفیتی قابلیت تبدیل شدن به کتاب را دارند.
نحوه استخراج کتاب از پایاننامه
استخراج کتاب از پایاننامه به دو شکل انجام میگیرد. در شکل اول صرفاً فصل دوم پایاننامهها که متشکل از مبانی نظری و مرور متون مرتبط به متغیرهای پژوهش است مورد استفاده قرار میگیرد. در این شکل، عناوینی که در فصل دوم آمدهاند تنظیم مجدد میشوند و به صورت هدفدار چینش میشوند. روش دوم استخراج کتاب از پایاننامه به این شکل است که علاوه بر مطالب و عناوینی که در فصل دوم آمده است، نتایج و دادههایی که در متن پایاننامه آمده است نیز مورد استفاده قرار میگیرد. منظور از دادهها و نتایج همان فصول چهار و پنج پایاننامهها میباشد. شکل دوم، عمدتاً در کشورهای خارجی رواج بیشتری دارد. در ایران، روش اول یعنی استفاده از فصل دوم برای استخراج کتاب از پایاننامه بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. پایاننامه و کتاب ساختار سازمان یافته ای دارند و انسجام و یکپارچگی کاملی دارند. هر بخشی از کتاب را که میخواهید از پایاننامه استخراج کنید باید ویرایش کنید و تغییرات لازم را اعمال نمایید.
توجه به چند نکته بسیار مهم در رابطه با چاپ کتاب:
عنوان کتاب باید با عنوان پایاننامه متفاوت باشد. عنوانی که برای کتاب استخراج میکنید باید ناب و جدید باشد و در عین حال کاملا مختصر و مفید و مرتبط و متناسب با محتوای کتاب باشد.
استخراج کتاب از پایاننامه سرقت علمی محسوب نمیشود و میتوانید کل بخش های پایاننامه را کپی کنید و در کتاب از آن استفاده کنید اما باید اشاره به استخراج بودن کتاب داشته باشید.
در نگارش کتاب نباید تحقیق و پژوهش و مراحل آنرا ذکر نمایید و فقط اهداف خود را در قالب یک مطلب جامع باید توضیح دهید.
از دادن توضیحات اضافی بپرهیزید که کتاب شما برای خواننده جذاب باشد و برای مطالعه ادامه آن انگیزه کافی داشته باشند.
مزایای استخراج کتاب از پایاننامه
نگارش و چاپ کتاب امتیازات بیشماری دارد که نویسندگان میتوانند برای استفاده از این امتیازات پژوهشی به رزومه خود امتیاز چاپ کتاب بیفزایند. کتابها مزیت اجتماعی دارند و هر کتاب میتواند در جامعه شمار کثیری از افراد جامعه را تحت پوشش قرار دهد. کتابها برای جامعه بسیار مفید هستند و اهمیت زیادی دارند البته علاوه بر جامعه کتابها امتیازات بیشماری برای نویسنده نیز دارند که نویسنده از طریق این امتیازات میتواند در مصاحبه های دولتی و خصوصی شرکت کند.
مزایای فردی چاپ کتاب که متعلق به نویسنده کتاب میباشد
چاپ کتاب برای فرد نویسنده قبل از هر چیز موجب افزایش اعتماد به نفس میشود.
جایگاه علمی نویسنده کتاب در کشور ارتقا مییابد.
اعتبار علمی کسب میکند که میتواند پروژه های بزرگ با در امد زیاد بگیرد.
رتبه شغلی اش در محیط کار ارتقا مییابد که میتواند که موجب افزایش حقوق و مزایا میشود.
میتواند به راحتی و با اعتماد به نفس کامل در مصاحبه های شغلی دولتی و خصوصی شرکت کند.
میتواند در آزمون مصاحبه دکتری شرکت کند و امتیازات زیادی در این مرحله
از دیگر مزایای استخراج کتاب از پایاننامه میتوان به کسب امتیاز برای شرکت در مصاحبه دوره دکتری اشاره داشت.
خدمات موسسه قانون یار
چاپ کتاب یکی از خدمات اصلی موسسه قانون یار محسوب میشود این موسسه به عنوان یکی از بزرگترین موسسات ارائه خدمات دانشگاهی در دنیا میباشد که کلیه خدمات این موسسه توسط کارشناسان حرفه ای و مجرب ارائه میشود که سابقه فعالیت زیادی در حوزه های تخصصی مختلف دارند و میتوانند کتابهای تخصصی شما عزیزان را با سطح کیفی بسیار بالا و کاملا تضمینی چاپ کنند. کلیه مراحل چاپ کتاب در موسسه قانون یار ارائه میگردد:
ویرایش تخصصی کتابها با سطح کیفی بسیار بالا
صفحه آرایی و ویراستاری کتابها
طراحی جلد برای کتابها با کیفیت بسیار بالا و توسط طراح متخصص
دریافت شابک
دریافت فیپا
دریافت مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی
چاپ کتاب در تیراژ و قصع مورد نظر شما
کلیه خدمات این موسسه با نازلترین هزینه و بالاترین سطح کیفی ارائه میشوند و کلیه خدمات تضمینی میباشند. برای استفاده از خدمات چاپ کتابهای تالیفی یا استخراج شده میتوانید درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال فرمایید تا هرچه سریعتر فرآیند رسیدگی آغاز شود. مراحل ثبت سفارش برای چاپ کتاب با موسسه به ترتیب زیر میباشد:
تماس با کارشناس موسسه و اخذ مشاوره رایگان
ارسال فایل به کارشناس موسسه توسط ایمیل یا از طریق پنل
ارسال تصویر کارت ملی همراه فایل کتاب
درخواست برآورد هزینه و زمان
واریز هزینه و شروع فرآیند چاپ کتاب
در کمتر از یکماه کتاب شما چاپ و منتشر خواهد شد.
سوالاتی که در مصاحبه دکتری از داوطلبان ممکن است پرسیده شود، طیف گستردهای دارد که کسب آمادگی برای پاسخگویی به آنها میتواند نقش بهسزایی در بالا رفتن شانس قبولی داشته باشد.
بر اساس تجربیات داوطلبان آزمون دکتری در رشتهها و سالهای مختلف، سوالاتی که در مصاحبه دکتری ممکن است مطرح شود به طور کلی شامل پنج دسته است:
1 سوالات تخصصی (شامل سوالات تخصصی هر رشته و یا سوالات روش تحقیق)
2 سوالات سنجش زبان انگلیسی در جلسه مصاحبه دکتری
3 سوالات عمومی
4 سوال در خصوص زمینه پژوهشی داوطلب ازجمله پژوهشهای انجامشده مانند پایاننامه کارشناسی ارشد و مقالات و نیز موضوع مدنظر برای رساله دکتری
5 سوالات مذهبی و عقیدتی
نکته قابل توجه این است که لزوماً همه موارد فوق در همه مصاحبههای دکتری مطرح نمیشود و موارد آوردهشده در فوق همه انواع سوالاتی است که بر اساس تجربیات سالهای گذشته در مصاحبهها مطرح شده است.
سوالات مصاحبه دکتری
سوالات تخصصی مصاحبه دکتری
با توجه به برگزاری آزمون کتبی دکتری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، اساتید مصاحبهکننده در برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری رویکردهای مختلفی در پیش میگیرند.
در برخی دانشگاهها آزمون کتبی مجزایی برای سنجش دانش تخصصی داوطلبان برگزار میشود و در برخی دیگر به طرح سؤالات تخصصی در مصاحبه شفاهی بسنده میشود؛ و البته هستند دانشگاههایی که برگزاری آزمون کتبی سازمان سنجش را برای سنجش سطح دانش تخصصی داوطلبان کافی میدانند و در مصاحبه دیگر سؤال تخصصی مطرح نمیکنند.
برگزاری آزمون کتبی توسط دانشگاهها
برخی دانشگاهها بیتوجه به برگزاری آزمون کتبی توسط سازمان سنجش، خود اقدام به برگزاری آزمون کتبی مینمایند. برگزاری این آزمون کتبی خود ممکن است به شیوههای متنوعی صورت گیرد:
1- ممکن است دانشگاه از پیش اعلام کند که آزمون کتبی برگزار میشود و منابعی که سوالات از آن طرح میشود را نیز اعلام نماید؛
2- ممکن است دانشگاه تنها به اعلام سرفصلها بسنده کند و منبع مشخصی برای آزمون کتبی اعلام نکند؛
3- ممکن است دانشگاه برگزاری آزمون کتبی را اعلام کند، اما منبع و یا حتی سرفصل مشخصی اعلام نکند؛
4- در شکلی دیگر ممکن است برگزاری آزمون کتبی توسط دانشگاه بدون اعلام قبلی باشد.
تأثیر این آزمون کتبی در مصاحبه دکتری نیز به شکلهای مختلفی است. برخی دانشگاهها آزمون کتبی را جهت غربال کردن داوطلبان برای حضور در مصاحبه دکتری برگزار میکنند؛ بدین صورت که هر داوطلبی که میزان معینی از نمره آزمون کتبی را به دست آورد، میتواند در مصاحبه شفاهی حضور پیدا کند. برخی دانشگاهها نیز مجموع نمره مصاحبه شفاهی و آزمون کتبی برگزارشده را به عنوان نمره مصاحبه به سازمان سنجش اعلام میکنند.
پیشبینی سوالات تخصصی در مصاحبه دکتری هر دانشگاه
برای پی بردن به سؤالات احتمالی اساتید مصاحبهکننده میتوانید موارد زیر را مدنظر داشته باشید و با مراجعه به آنها حیطه سوالات تخصصی اساتید دانشگاههای مختلف را پیشبینی کنید:
اساتید معمولاً سوالات تخصصی را از مباحثی مطرح میکنند که بر آن تسلط دارند.
– مقالات: معمولاً اساتید بر محتوای مقالاتی که چاپ میکنند تسلط دارند. (برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص تاثیر مقاله در مصاحبه دکتری کلیک کنید)
– کتابهای تألیفی و ترجمه: هر استاد بر کتابهایی که تألیف و ترجمه مینماید تسلط دارد.
– دروس تدریسشده و منابع معرفیشده: معمولاً اساتید بر دروسی که در طول ترم تدریس میکنند و منابعی که برای این درسها به دانشجویان معرفی مینمایند تسلط دارند.
نکته مهم این است که حتی اگر تنها یک نفر از مصاحبهگران را بتوانید پیشبینی کنید، با مطالعه در حوزههای مقالات، کتابها و دروس تدریسشده آن مصاحبهگر، میتوانید محدوده برخی سؤالات ممکن را پیشبینی نموده و در این محدوده، مطالعات خوبی داشته باشید. پاسخ مناسب به سؤالات همین یک مصاحبهگر هم میتواند در زمان مصاحبه تصویر مثبتی از شما بر جای گذارد.
آخرین دانش تخصصی رشته/زمینه پژوهشی دوطلب
معمولاً آخرین نظریهها و تغییراتی که در رشتهها رخ میدهد، مدتی بعد به صورت کتابها و مقالات در اختیار قرار میگیرد. بنابراین اگر در جستوجوی این تغییرات هستید، لازم است به مقالات و کتابهایی که در یکی دو سال اخیر تألیف و ترجمه شدهاند مراجعه نمایید.
این موضوع بهخصوص در زمینه پژوهشی که برای رساله دکتری خود مدنظر دارید میتوانید مهم باشد. چرا که از شما انتظار میرود به عنوان کسی که ادعای توانایی پژوهش در یک زمینه خاص را دارید، تسط نسبی بر آن داشته باشید.
سوالات روش تحقیق و آمار
اگر داوطلب رشتههایی هستید که درس روش تحقیق و آمار را گذرانیدهاید، ممکن است از مباحث مهم در ارزیابی شما باشد. بنابراین پیش از مصاحبه نگاهی به مبانی روش تحقیق و آمار که پیش از این آموختهاید و در صورت امکان کتابهای معتبر در این زمینه داشته باشید.
سوالات پایان نامه در مصاحبه دکتری
سوال از پایان نامه کارشناسی ارشد از متداول ترین سوالاتی است که ممکن است در مصاحبه دکتری مطرح شود. موضوعات کلی سوالات پایان نامه ارشد به شرح زیر است:
1. موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد
2. روش تحقیق پایان نامه
3. بروز کردن اطلاعات درمورد پایان نامه ارشد
4. شیوه ارجاع دهی پایان نامه
5. سوالات انگلیسی از پایان نامه در مصاحبه دکتری
سنجش زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری
سوالات زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری به اشکال مختلفی مطرح میشود که لازم است خود را برای پاسخگویی به آنها آماده کنید.
حتی اگر سطح زبان شما خیلی خوب نیست، سعی کنید در فرصت باقیمانده تا حد امکان برای این سؤالات آمادگی کسب کنید. اما اگر این امر میسر نشد، نگران نباشید، چرا که اولاً ممکن است در مصاحبه شما، سوالات زبان انگلیسی مطرح نشود و دوماً در صورتی که شما توانمندی خود را در جلسه مصاحبه آزمون دکتری اثبات کنید، بعید است اساتید تنها به این علت شما را رد کنند؛ میتوانید به اساتید اطمینان بدهید که به دنبال ارتقای سطح دانش زبان خود هستید.
انواع سوالات زبان انگلیسی در مصاحبه آزمون دکتری به شکلهای زیر ممکن است باشد:
1) ارائه متن انگلیسی و درخواست روخوانی و ترجمه: ارائه متن انگلیسی تخصصی از یک کتاب یا مقاله به داوطلب و درخواست روخوانی و ترجمه آن متن از متداولترین اشکال سنجش زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری است.
در هنگام ترجمه سعی کنید کلیت مفهوم را برسانید؛ اما بودهاند اساتیدی که به ترجمه تکواژهها نیز اهمیت دادهاند. اگر معنای یک واژه را نمیدانستید، سعی کنید اعتمادبهنفس خود را حفظ کنید و با توجه به مفهوم متن، معنا را حدس بزنید.
2) پرسیدن لغات تخصصی رشته موردنظر: گاهی مصاحبهگران معنای لغتهای تخصصی رشته را از داوطلبان سؤال کردهاند و یا معادل انگلیسی برخی کلمات تخصصی را به انگلیسی پرسیدهاند.
3) مکالمه انگلیسی اساتید با داوطلب: مکالمات عمومی در خصوص معرفی داوطلب، رزومه آموزشی و پژوهشی، هدف از تحصیل در مقطع دکتری و یا مکالمات تخصصی درمورد موضوع پایاننامه ارشد و موضوع مدنظر برای رساله دکتری ازجمله مواردی است که در مصاحبههای آزمون دکتری صورت گرفته است. برای این بخش میتوانید برخی متون آماده را نیز حفظ کنید. (نمونه متن معرفی خود به زبان انگلیسی برای مصاحبه دکتری)
سوال درخصوص زمینه پژوهشی داوطلب در مصاحبه دکتری
سوال درخصوص مقالات و کارهای پژوهشی داوطلب
در برخی از مصاحبهها از دانشجویان درباره مقالات و کارهای پژوهشی که پیش از این انجام دادهاند و نیز پایاننامه کارشناسی ارشد داوطلب پرسیده میشود. این سوالات ممکن است از بیان مسأله گرفته تا روش تحقیق مطرح شود. حتی ممکن است پژوهش داوطلب به چالش کشیده شده و موضوع و نتایج را زیر سؤال ببرند.
موضوع مدنظر برای رساله دکتری
زمینه علایق پژوهشی داوطلبان، موضوعی است که عموماً در مصاحبه دکتری مورد سؤال قرار میگیرد.
عموماً دلیل این موضوع این است که اساتید حاضر در مصاحبه دکتری ممکن است استاد راهنمای داوطلب در آینده باشند و بنابراین لازم است موضوع مدنظر داوطلب اولاً مورد علاقه و دوماً در زمینه تخصصی آنها باشد.
بنابراین لازم است داوطلبان پیش از مصاحبه، زمینه پژوهشی اساتید مصاحبهکننده را بررسی کرده و نسبت به ارائه موضوعی که هم مورد علاقه خود و هم در حیطه پژوهشی اساتید باشد، اقدام نمایند.
سوالات عمومی در مصاحبه دکتری
در مصاحبه دکتری ممکن است سؤالاتی عمومی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در ادامه تحصیل شما مؤثر است مطرح شود. موارد زیر ازجمله سوالات متداولی است که در مصاحبه آزمون دکتری مطرح میشود:
معرفی داوطلب (شامل سن، دانشگاههای محل تحصیل مقاطع گذشته، عناوین علایق پژوهشی، رزومه پژوهشی و …)
هدف از تحصیل در مقطع دکتری و اهداف داوطلب برای آینده
وضعیت تأهل
وضعیت شغل و منبع درآمد
وضعیت و محل سکونت
اولویتهای انتخاب رشته دکتری و دلایل انتخاب اولویتها
همچنین برخی سؤالات ممکن است در مصاحبه مطرح شود که شاید از دید داوطلبان عجیب باشد اما به هر حال اساتید هم دلایل خودشان را برای پرسش این سؤالات دارند. برخی نمونه این سوالات بر اساس تجربیات گذشته به شرح زیر است:
آخرین کتابی که خواندهاید چه بوده است؟
تفریح مورد علاقه شما چیست؟
مستقل زندگی میکنید یا با پدر و مادر؟
سؤالهای عقیدتی و مذهبی
در مصاحبه برخی دانشگاههای خاص، علاوه بر موضوعاتی که عنوان شد، ممکن است در رابطه با مسائل سیاسی روز و موضوعات مذهبی نیز سؤالاتی مطرح گردد. بنابراین آمادگی نسبی برای پاسخگویی به این نوع سؤالها نیز لازم است.
سوالات متداول
چه مدارکی برای شرکت در مصاحبه دکتری الزامی و چه مدارکی امتیازآور است؟
برای کسب اطلاع درخصوص مدارک لازم و امتیازآور در مصاحبه، مقاله مدارک مصاحبه دکتری و نیز مطلب مصاحبه دکتری را مطالعه کنید.
آیا سوالاتی که در مصاحبه دکترا پرسیده می شود، عمومی است یا تخصصی؟
بخشی از سوالات عمومی و بخشی اختصاصی است. برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله سوالات مصاحبه دکتری مراجعه کنید.
چگونه از زمان برگزاری مصاحبه دکتری مطلع شویم؟
زمان برگزاری مصاحبه های دکترا در سایت سازمان سنجش اطلاع رسانی خواهد شد.
با مراحل چاپ کتاب آشنا شوید
بسیاری از افراد علاقه دارند نامی از خود بر روی یک کتاب داشته باشند. گاهی اوقات این کتاب میتواند محتوای بسیار ارزشمندی داشته باشد و توسط مردم یا اگر کتابی علمی باشد توسط اهالی علم و دانشگاهیان مورد استقبال قرار گیرد. گاهی اوقات نیز هدف نویسنده یا مترجم از چاپ کتاب عرضه آن به تعداد محدود و برای یک جامعه هدف خاص است. در هر دو صورت، چاپ کتاب مراحلی دارد که گاهی اوقات برای یک نویسنده پیچیده و مبهم است اما برای موسساتی که در این حوزه فعالیت دارند و روزانه کتابهایی را به آماده چاپ میکنند بسیار ساده هستند. با موسسه قانون یار همراه باشید تا با مراحل چاپ کتاب آشنا شوید.
مراحل چاپ کتاب
مرحله اول: آماده سازی محتوای کتاب
در این مرحله نویسنده یا مترجم باید محتوای کتاب را آماده کند. این محتوا میتواند شامل شعر، داستان، دستنوشته، خاطرات و یا یک کتاب علمی باشد. همچنین کتاب مورد نظر میتواند به صورت تالیف یا ترجمه باشد. در هر صورت نویسنده باید محتوای کتاب را به صورت دستنوشته یا تایپ شده به ناشر تحویل دهد.
مرحله دوم: آماده سازی اولیه کتاب
در این مرحله کارهایی مانند بررسی غلطهای املایی و نگارشی، تایپ، صفحه آرایی و ویراستاری انجام میشود. فایل کامل کتاب باید در این مرحله آماده شود و این فایل باید تا حد امکان کامل و بدون ایرادات علمی و نگارشی باشد.
مرحله سوم: دریافت شابک (ISBN)
شابک مخفف عبارت شماره استاندارد بین المللی کتاب یا به انگلیسی International Standard Book Number است. شابک یک کد ۱۰ الی ۱۳ رقمی است که به هرکتاب منسوب میشود. باید توجه نمود که با تجدید چاپ یک کتاب شابک آن تغییر نمیکند. همچنین از سال ۲۰۰۷ به بعد شابک از ۱۰ رقم به ۱۳ رقم افزایش یافت تا بتوان کتابهای بیشتری را چاپ کرد. در ایران دریافت شابک از خانه کتاب انجام میگیرد. به این صورت که ناشر شابکهایی که از خانه کتاب دریافت کرده است را به یک کتاب نسبت میدهد و سپس فرم مربوطه را پر کرده و به خانه کتاب ارسال میکند.
مرحله چهارم: دریافت فیپا
فیپا که مخفف فهرست نویسی پیش از انتشار است شامل اطلاعاتی است که در پشت صفحه عنوان کتاب چاپ میشود. اداره کل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی مسئول مستقیم صدور فیپا در ایران است و برای اخذ فیپا باید از طریق این سازمان اقدام کرد. برای دریافت فیپا، کتاب به کتابخانه ملی ارسال میشود که شامل شابک، پرینت کتاب و فایل آن در سی دی و در نهایت فرم تکمیل شده درخواست فهرست نویسی است. تحویل فیپا یک هفته الی ۱۰ روز زمان میبرد.
مرحله پنجم: دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
در این مرحله پرینت کتاب به همراه فایل آن در قالب سی دی و اطلاعات مربوط به فیپا و شابک و همچنین طرح رنگی جلد برای صدور مجوز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال میگردد. به طور معمول مجوز وزارت ارشاد یک هفته الی ۴ ماه بعد از تحویل کتاب صادر میشود که بستگی به موضوع کتاب دارد. کتابهای علمی و دانشگاهی معمولاً در کمترین زمان بررسی میشوند اما کتابهای شعر یا با موضوعات حساس ممکن است چند ماه پس از ارسال مجوز را دریافت نمایند. همچنین گاهی اوقات ممکن است برای دریافت مجوز نیاز به تغییرات و اصلاحاتی در محتوای کتاب باشد.
مرحله ششم: چاپ و صحافی
بعد از اتمام مراحل فوق کتاب برای چاپ به چاپخانه ارسال میشود. برای کتابهای دارای تیراژ بالای ۱۰۰۰ جلد معمولاً از چاپ افست استفاده میشود و برای کتابهای زیر ۱۰۰۰ نسخه معمولاً چاپ دیجیتالی مورد استفاده قرار میگیرد. پس از آماده شدن کتاب چاپ شده، صحافی آن نیز انجام میگیرد. با توجه به اینکه این مرحله در اختیار خود ناشر قرار دارد معمولاً به سرعت انحام میگیرد.
مرحله هفتم: ارسال کتاب به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعلام وصول
پس از اینکه کتاب به چاپ رسید، ناشر باید ۱۰ نسخه از آن به وزارت ارشاد ارسال کند و با دریافت اعلام وصول، عملاً فرایند چاپ کتاب به اتمام رسیده است.
آمادگی موسسه قانون یار برای انجام تمامی مراحل فوق در ۱ ماه
قابل ذکر است که موسسه قانون یار آمادگی دارد تمامی مراحل چاپ کتاب شما را در کمترین زمان و با هزینه بسیار پایین به انجام برساند. با توجه به اینکه این موسسه ماهانه دهها کتاب را به چاپ میرساند، هزینه تمام شده بسیار کاهش مییابد که در صورت چاپ کتاب توسط خود فرد این هزینه چند برابر خواهد شد.
دانشجویان و پژوهشگران عزیز در صورتی که تمایل دارند تا در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای پایاننامه را تبدیل به کتاب نمایند، بعد از استخراج کتاب، تمامی مراحل فوق برای چاپ و نشر کتاب مستخرج انجام خواهد شد.
برای استعلام هزینه چاپ کتاب میتوانید از طریق صفحه تماس با ما، با همکارانمان در انتشارات قانون یار تماس حاصل فرمایید. تمامی هزینههای مربوط به صفحه آرایی کتاب در مبلغ تخمین نهایی هزینه چاپ کتاب لحاظ شده و مشخص خواهد گردید.
02166979519
02166979526
09100636602
09196748625
09196748645
چاپ کتاب تضمینی
موسسه قانون یار
قانون یار
تبدیل پایان نامه به کتاب
ارزانتر از همه جا-با بهترین کیفیت-همراه با گواهی نامه تالیف کتاب (برای اولین بار در کشور)
نوشتن مقاله علمی یکی از مهمترین فعالیتها در زندگی علمی پژوهشگران است. از آنجایی که شروع هر کاری سخت است، خواندن راهنما و آموزشی که حرفهایهای کار آماده میکنند، راهگشا خواهد بود. با توجه به این که ما پیشتر مطالب متنوعی در بحث آموزش مقاله نویسی منتشر کردهایم، سعی کردیم به اکثر مطالب قبلی در این پست جامع لینک بدهیم. مطالعه مطالب موجود در لینکها را نیز از دست ندهید.
6 گام پیش از شروع نوشتن مقاله
مراحل تنظیم مقاله، نحوه نوشتن مقاله در 11 مرحله
آماده کردن جداول و ارقام
نوشتن روشها
گزارش نتایج
نوشتن بحث
نوشتن نتیجهگیری واضح
نوشتن مقدمه جذاب و متقاعدکننده
نوشتن چکیده
نوشتن عنوان دقیق و توصیفی
ایجاد کلمات کلیدی مقاله برای فهرستسازی
بخش سپاسگزاری مقاله
گزارش منابع و مآخذ
6 گام پیش از شروع نوشتن مقاله
در این قسمت 6 گام که پیش از شروع مقاله باید طی کنید را توضیح دادهایم.
۱. فکر کنید چرا میخواهید مقاله را منتشر کنید (آیا قابلانتشار است)؟
باید در آغاز تحقیق، هنگامی که دربارهی فرضیات خودتان تحقیق میکنید، فکر کنید که چرا میخواهید کارتان را منتشر کنید. سپس باید بررسی کنید که آیا فرضیات و طرح یا آزمایش قابلانتشار هستند یا خیر. از خودتان بپرسید:
آیا کار تازه و جذابی انجام دادهام؟
آیا کارم به موضوع داغ فعلی ربط مستقیمی دارد؟
آیا راهحلهایی برای برخی مسائل دشوار ارائه دادهام؟
اگر پاسخهابه تمامی سوالها «مثبت» است، پس میتوانید تدارکات نوشتهتان را شروع کنید. اگر جواب سؤالی «منفی» است، شاید بهتر است مقالهتان را به نشریهی محلی یا نشریهای با ضریب تأثیر پائینتر عرضه کنید.
این سوالها به این دلیل مهم است که داورها در فرآیند داوری همتا از پرسشنامههایی استفاده میکنند که در آنها باید به چنین سؤالاتی پاسخ دهند:
آیا مقاله حاوی مطالب جدید کافی است؟
آیا موضوع در دامنهی این نشریه است؟
آیا با دقت و نظم کافی ارائه میشود؟
آیا روشها و آزمایشها به صورتی ارائه شدهاند که بتواند آنها را تکرار کرد؟
آیا نتایج به درستی ارائه شدهاند؟
آیا بحث مرتبط، دقیق و کاملاً مستند است؟
آیا نتیجهگیریها با دادههای ارائه شده تأئید میشوند؟
آیا زبان قابلقبول است؟
آیا ارقام و جداول مناسب هستند و به خوبی طراحی شدهاند؟ آیا اطلاعات تکراری هستند؟ آیا اطلاعات زیادی هستند؟
آیا منابع و مأخذ نقل شده در متن در فهرست منابع و مأخذ گنجانده شدهاند؟
۲. دربارهی نوع مقاله تصمیم بگیرید.
از لحاظ نوع مقاله دستکم سه گزینه پیش رو دارید:
مقالات کامل یا ابتکاری، مهمترین مقالات پژوهشی هستند.
لترها یا مقالات کوتاه معمولاً برای انتقال فوری و اولیهی پیشرفتهای مهم و ابتکاری منتشر میشوند.
مقالههای مروری پیشرفتهای اخیر دربارهی موضوع داغ مشخصی را به صورت چکیده بیان میکنند و بر نکات مهمی تأکید میکنند که قبلاً گزارش شدهاند و اطلاعات جدیدی عرضه نمیکنند. معمولاً به دعوت سردبیر نشریه ارائه میشوند
۳. نشریهی هدفتان را انتخاب کنید.
چگونگی انتخاب نشریهی مناسب برای کارتان سؤال رایجی است. با پخش و پلا کردن مقاله بین نشریههای فراوان به صورت همزمان وارد قمار نشوید. مقاله را فقط یک بار عرضه کنید و منتظر پاسخ داوران باشید.
رایجترین راه انتخاب نشریهی مناسب این است که نگاهی به مقالههایی بیندازید که برای تهیهی مقاله خود به سراغ آنها رفتهاید. احتمالاً اغلب آنها در یک یا دو نشریه متمرکز هستند. آخرین شمارههای هر نشریهی درخور را بخوانید (حتی در حال چاپ) و از موضوعات داغ و انواع مقالات پذیرفته شده سر دربیاورید.
نرخ بالای رد مقاله از سوی نشریهها را هم مدنظر داشته باشید (مثلاً، نشریه نیچر 90% مقالات را رد میکند) و اگر پژوهش شما چندان بحثبرانگیز نیست، روی نشریههای کمادعاتر با ضرایب تأثیر پایینتر تمرکز کنید. میتوانید ضریب تأثیر نشریه را از طریق Science Gateway بیابید.
۴. به شرایط نشریه در راهنمای نویسندگان توجه کنید.
بعد از انتخاب نشریه برای ارسال مقالهتان، به وبسایت مجله بروید و راهنمای نویسندگان را دانلود کنید و بارها و بارها دستورالعملها را بخوانید!
راهنمای نویسندگان معمولاً حاوی دستورالعملهای ویرایشی دقیق، آئیننامههای ارسال مقاله، دستمزدهای انتشار دسترسی باز و کپیرایت و دستورالعملهای اخلاقی است. نحوه نوشتن مقاله در آنها به خوبی توضیح داده شده است و به نوعی آموزش مقاله نویسی رایگان است. باید راهنمای نویسندگان را در مقاله خودتان، حتی در اولین پیشنویس، به کار ببندید و از آرایش مناسب متن، نقل منابع و مأخذ، فهرست علائم و اختصارات، ارقام و جداول و غیره، استفاده کنید.
۵. به ساختار مقاله توجه کنید.
هر نشریهای ممکن است قالب خاصی برای نگارش مقاله داشته باشد، پس خیلی مهم است که به راهنمای نویسندگان رجوع کنید. با وجود این، به طور کلی، اغلب آنها از ساختار مشابهی تبعیت میکنند:
بخشی که امکان فهرستسازی و جستوجوی موضوعات، مقاله را آموزنده، جذاب و کارآمد میسازد. این بخش از عنوان، نویسندگان (و دانشگاهها یا سازمان وابسته)، چکیده و کلمات کلیدی تشکیل میشود.بخشی که حاوی متن اصلی است، که معمولاً به این قسمتها تقسیم میشود: مقدمه، روشها، نتایج، بحث و نتیجهگیری.بخشی که شامل سپاسگزاری، منابع و مأخذ و مطالب تکمیلی یا ضمائم است.ساختار کلی مقالهی کامل مطابق فرمت IMRAD است که از سوی انجمن استانداردهای ملی آمریکا به عنوان ساختار استاندارد در سال ۱۹۷۹ عرضه شد که به این سؤالات پاسخ میدهد:
هر مقاله با عنوان، چکیده و کلمات کلیدی شروع میشود. یعنی، پیش از شروع مقاله نویسی عنوان مقاله، چکیده مقاله و کلمات کلیدی را در ذهن خود آماده کنید.
متن اصلی مقاله علمی مطابق قالبی به نام قالب IMRAD تنظیم میشود: این کلمه از حرف اول این واژگان درست شدهاست:
مقدمه مقاله (Introduction)، روش (Method)، نتایج (Results) و بحثهای انتهایی مقاله (Discussion)
مقدمه: چه کاری انجام دادید که منجر به مقالهنویسی شد؟ چرا این کار را انجام دادید؟
روش: چگونه این کار را انجام دادید؟
نتایج: چه چیزهایی یافتید؟
بحث: هدف کل کار چیست؟
در ادامهی متن اصلی نتیجهگیری، سپاسگزاری، منابع و مأخذ و مطالب پشتیبان میآید.
۶. اصول اخلاقی نشر را برای اجتناب از تخلفات بفهمید.
یکی از بدترین مسائل در علم سرقت ادبی است. سرقت ادبی میتواند به عواقب وخیمی، از نظر حرفهای و حقوقی، منجر شود. تخلفات عبارتند از جعل و تعریف دادهها، استفادهی نامناسب از اشخاص مورد آزمایش و حیوانات در تحقیق و استفاده از ایدهها یا عبارتپردازی نویسندهی دیگر بدون انتساب مناسب. همچنین ممکن است بدون قصد تخلف از اصول اخلاقی مرتکب این تخلفات شوید. منابع آموزشی عبارتند از بستهی منابع اصول اخلاقی نشر (PERK) منتشر شده توسط کمیتهی اصول اخلاقی نشر (COPE) و اصول اخلاقی در وبسایت نشر و پژوهش الزویر.
وقتی مقاله خود را آماده میکنید، چند اصل اساسی است که همیشه باید به خاطر داشته باشید:
کارتان را گرامی بدارید (اگر خودتان اهمیت ندهید، نشریه چرا باید اهمیت بدهد؟)
موفقیت هیچ دستور پخت سری ندارد (فقط چند قاعدهی ساده، جانفشانی و سختکوشی).
داوران مقاله همگی دانشمندان پرمشغلهای هستند، درست مثل شما. برای صرفهجویی در وقتشان، کارها را ساده کنید.
مراحل تنظیم مقاله، نحوه نوشتن مقاله در 11 مرحله
هر کس ممکن است سبک خاصی در نوشتن مقاله داشته باشد. اما برای کسانی که به تازگی میخواهند مقاله نویسی را شروع کنند، کار کمی دشوار است. به همین دلیل، ما برای آموزش مقاله نویسی برای مبتدی پیشنهاد میکنیم این مراحل را به ترتیب طی کنید. بعد از آن خواهید دید که مقالهتان به راحتی شکل میگیرد و کمکم آماده انتشار میشود.
ارقام و جداول را آماده کنید.
روشها را بنویسید.
نتایج را گزارش دهید.
بحث را بنویسید. قبل از نوشتن مقدمه، نتایج و بحث را به پایان برسانید. به خاطر اینکه اگر بحث نارسا باشد، چگونه میتوانید اهمیت علمی کارتان را در مقدمه به صورت عینی اثبات کنید؟
نتیجهگیری واضحی بنویسید.
مقدمهی متقاعدکننده و جذابی بنویسید.
چکیده را بنویسید.
عنوان دقیق و توصیفی بنگارید.
کلمات کلیدی برای تنظیم فهرست انتخاب کنید.
سپاسگزاری را بنویسید.
منابع و مأخذ را گزارش کنید.
در ادامه آموزش مقاله نویسی، هر مرحله را به تفصیل بیشتر بررسی خواهیم کرد
.
قبل از اینکه مبادرت به نوشتن مقالهای کنید، باید دو کار مهم انجام دهید که زمینه را برای کل این فرآیند آماده میکنند.
موضوعی که قرار است بررسی شود باید اولین مسألهای باشد که قرار است حلوفصل گردد. فرضیهها و اهداف خودتان را معین کنید (این کار در مقدمه انجام میشود).
بدیهی است که حتما باید چندین مقاله را قبل از نوشتن مقاله خود خوانده باشید. لازم است این مقالات ارزشمند مرتبط با موضوع را در نوشتن مقاله خود مرور کنید و چند (حدود ۳۰) مقاله انتخاب کنید که میتوانید در مقالهی خودتان به آنها ارجاع دهید (فهرست این مقالات در منابع و مأخذ درج میشود).
مرحله ۱:آموزش آماده کردن جداول و ارقام در مقاله
این قسمت از آموزش مقاله نویسی را بیادتان باشد که «یک رقم به هزار کلمه میارزد». از همین روست که تصویر، از جمله به شکل ارقام و جداول، کارآمدترین راه ارائهی نتایجتان هستند. دادههای شما نیروی محرکهی مقاله هستند، پس تصاویرتان حیاتیاند!
چگونه بین ارائهی دادهها به صورت جدول یا رقم تصمیم میگیرید؟ به طور کلی، جداول نتایج تجربی واقعی را ارائه میدهند، در صورتی که ارقام غالباً برای مقایسهی نتایج تجربی با کارهای پیشین یا با ارزشهای محاسبهشده یا نظری استفاده میشوند.
باید از جدول استفاده کنید یا نمودار؟
هر کدام را که انتخاب کنید، هیچ تصویری نباید اطلاعات توضیح داده شده در جای دیگر مقاله شما را تکرار کند.
انتخاب جدول یا چارت در نوشتن مقاله
باید از جدول استفاده کنید یا نمودار؟
عامل مهم دیگر: علائم و اختصارات رقم و جدول باید بینیاز از توضیح باشند.
ارقام و جداول بینیاز از توضیح اضافه
علائم و اختصارات رقم و جدول باید بینیاز از توضیح باشند
ارقام باید بینیاز از توضیح باشند
هنگام ارائهی جداول و ارقام، ظاهر به حساب میآید! به این منظور:
نمادهای واضح و مجموعهی دادههایی را در تصاویر بگنجانید که به راحتی قابل تشخیص باشند.
هرگز جداول طولانی حوصلهسربر را به کار نبرید (برای مثال، ترکیبات شیمیایی ساختار ذرات چربی یا فهرستِ گونهها یا فراوانیها). میتوانید آنها را به صورت مطالب مکمل در مقاله خود بگنجانید.
ارقام و جداول بینیاز از توضیح اضافه
ارقام و جداول بینیاز از توضیح اضافه
نمودارهای خود را با دادههای زیاده از حد درهمبرهم نکنید
اگر از عکس استفاده میکنید، هر کدام باید نشانگر مقیاس یا نوار مقیاس با کیفیت حرفهای در یک گوشه داشته باشند.
با استفاده از چاپ سیاه و سفید صرفهجویی کنید
فقط هنگام نیاز، به هنگام ارائه به نشریهی چاپی، از عکسها و تصاویر رنگی استفاده کنید. اگر سبکهای مختلف خطوط میتوانند معنا را به وضوح برسانند، هرگز از رنگها یا سایر عوامل سرگرمکننده استفاده نکنید وگرنه هزینههای بسیاری از شما مطالبه خواهد شد. مسلماً این موضوع دربارهی نشریههای آنلاین صدق نمیکند. برای بسیاری از نشریهها، میتوانید دو تصویر ارائه دهید: یکی به صورت رنگی برای نسخهی آنلاین نشریه و با فرمت پی.دی.اف. و دیگری به صورت سیاه و سفید برای نشریهی چاپی.
حتی الامکان تصاویر سیاه و سفید باشد.
حتی الامکان تصاویر سیاه و سفید باشد.
برای دادههایتان از نمودار مناسب استفاده کنید
طول مقاله
در این مورد هم نگاهی به راهنمای نویسندگان هر نشریه در مورد نحوه نوشتن مقاله و تعداد کلمات آن بیندازید. با این حال طول ایدهآل برای مقاله ۲۵ تا ۴۰ صفحهی یک خط در میان است که فقط دادههای اساسی در آن گنجانده شدهاند. چند دستورالعمل عمومی عبارتند از:
تعداد کلمات و میزان اجزای مقاله
عنوان: کوتاه و آموزنده
چکیده: ۱ بند (کمتر از ۲۵۰ کلمه)
مقدمه: ۲-۵/۱ صفحه
نتایج: ۸-۶ صفحه
بحث: ۶-۴ صفحه
نتیجهگیری: ۱ بند
منابع و مأخذ: ۵۰-۲۰
داوران به خردهگیری از شرح روشهای ناکامل یا نادرست میپردازند و ممکن است توصیه کنند که مطلب شما رد شود، چون این بخش در فرآیند تکرار تحقیق شما حیاتی است. به این ترتیب، تمام مواد شیمیایی باید مشخص شوند. از ترکیبات اختصاصی غیرقابلشناسایی استفاده نکنید.
بدین منظور، مهم است که از سیستمهای استاندارد برای ارقام و فهرست علائم و اختصارات استفاده کنید. برای مثال:
برای عناصر شیمیایی، از پیماننامههای اتحادیهی بینالمللی شیمی محض و کاربردی و توصیههای رسمی کمسیون ترکیبی IUPAC-IUB برای فهرست علائم و اختصارات بیوشیمیایی استفاده کنید.
برای گونهها، از نامگذاری آرایهشناسی مورد پذیرش (فهرست جهانی گونههای دریایی، فهرست اروپایی گونههای دریایی) استفاده کرده و همیشه آنها را بهصورت کج (ایتالیک) بنویسید.
برای واحدهای اندازهگیری، از سیستم بینالمللی واحدها (SI) استفاده کنید.
آزمایشهای کنترل شده و آمار مورد استفاده را به درستی ارائه دهید، باز هم برای اینکه آزمایش تحقیق شما قابل تکرار باشد.
فهرست روشها را به همان ترتیبی ارائه دهید که در بخش نتایج عرضه خواهند شد، به ترتیب منطقی که خودتان تحقیق را انجام دادهاید.
شرح محل
شرح پیمایشها یا آزمایشهای انجام شده، با ارائهی اطلاعاتی دربارهی تاریخها و غیره.
شرح روشهای آزمایشگاهی، از جمله تفکیک یا درمان نمونهها، روشهای تحلیلی، مشخص کردن ترتیب آبها، رسوبات و نشانگرهای زیستی. اگر با ترکیبات زیست چندگونی مختلفی کار کردهاید، از سادهترین ترکیب شروع کنید (مثل، میکروبها) تا پیچیدهترین (مثل، پستانداران).
شرح روشهای آماری مورد استفاده (شامل سطوح اطمینان و غیره).
در این بخش از افزودن نظرات، نتایج و بحث، که خطایی رایج در نحوه نوشتن مقاله است، بپرهیزید.
مرحله ۳: آموزش گزارش نتایج مقاله
این بخش به این سؤال پاسخ میدهد: «چه چیزهایی یافتهاید؟» از همین رو، فقط نتایج حاکی از تحقیقتان باید ارائه شوند. نتایج باید نقشی اساسی در بحث داشته باشند.
قواعد آماری
تستهای آماری مورد استفاده را با تمام معیارهای مرتبط بیان کنید: مثلا، انحراف میانگین و استاندارد (SD): ۴۴٪ (۳ ±) و فاصلهی بین صدگی: ۷ سال (۵/۴ تا ۵/۹ سال).
از انحراف میانگین و استاندارد برای گزارش توزیع نرمال دادهها استفاده کنید.
از میانه و فاصلهی بین صدکی برای گزارش دادههای چولهای استفاده کنید.
برای اعداد، از دو رقم معنیدار استفاده کنید، مگر اینکه دقت بیشتری ضرورت داشته باشد (۰۸/۲، نه ۰۷۸۵۶۴۴۴/۲).
هرگز برای نمونههای بسیار کوچک از درصد استفاده نکنید، مثلاً نباید به جای «یک از دو» ۵۰٪ بنویسید.
با وجود این، به یاد داشته باشید که اغلب نشریهها امکان افزودن مطالب پشتیبان را فراهم میکنند، پس آزادانه از این بخش برای ارائهی دادههایی که اهمیت ثانویه دارند استفاده کنید. بدین ترتیب، سعی نکنید به امید استفاده در مقالات آتی، «دادهها» را پنهان کنید . ممکن است مدارک و شواهد تقویتِ نتیجهگیریتان را از دست بدهید. اگر دادهها خیلی زیادی هستند، میتوانید از آن مطالب مکمل استفاده کنید.
از عناوین فرعی برای حفظ انسجام نتایج همگون استفاده کنید که داوری و خواندن آنها راحتتر است. این عناوین فرعی را به منظور سهولت مراجعهی داخلی از فهرستی به فهرست شمارهگذاری کنید، اما همیشه راهنمای نویسندگان هر نشریه را مدنظر داشته باشید.
برای این دادهها، در خصوص ترتیب منطقی که داستانی واضح را بیان میکند و درک مطلب را آسان میسازد، تصمیم بگیرید. معمولاً، دادهها به همان ترتیبی عرضه میشود که در بخش روشها ارائه شده است.
مسألهی مهم این است که نباید منابع و مأخذ را در این بخش بگنجانید؛ شما نتایج خودتان را عرضه میکنید، پس نمیتوانید در اینجا به دیگران ارجاع دهید. اگر به کار دیگران ارجاع دهید، به خاطر این است که دربارهی نتایج خودتان بحث میکنید؛ این کار را هم باید در بخش بحث انجام دهید.
مرحله ۴: آموزش نوشتن بحث در مقاله
در این بخش از آموزش مقاله نویسی بخش بحث را توضیح میدهیم. این قسمت جایی است که باید معنای نتایج را بنویسید. شاید نوشتن این بخش راحتتر از همهی بخشها باشد، اما انجام درست آن سختتر از همهی بخشهاست. به خاطر اینکه، مهمترین بخش مقالهی شماست. در اینجا فرصت دارید دادههایتان را به صورتی متقاعدکننده عرضه کنید. به یاد داشته باشید یکدنیا مقاله رد میشوند، به خاطر اینکه بخش بحث آنها ضعیف است.
لازم است بحثتان را مرتبط با نتایج پیش ببرید، اما نتایج را دوباره بیان نکنید. در اینجا لازم است نتایجی را که همکارانتان منتشر کردهاند (با استفاده از برخی منابع ومأخذ مندرج در مقدمه) را با نتایج خودتان مقایسه کنید. هیچگاه به کار تحقیقی مخالف خودتان بیاعتنایی نکنید، برعکس، باید با آن مقابله کنید و خواننده را متقاعد سازید که سخن شما صحیح یا بهتر است.
رهنمودهای زیر را به خاطر داشته باشید:
از اظهارات فراتر از آنچه نتایج میتوانند تأئید کنند، بپرهیزید.
از بیانات نامشخص مانند «دمای بالاتر»، «به میزان پائینتر»، «بسیار معنیدار» بپرهیزید. توصیفات کمی همیشه ارجحیت دارند (به ترتیب، ºC ۳۵، ۵/۰٪، p<0.001).
از عرضهی ناگهانی اصطلاحات یا ایدههای جدید اجتناب کنید؛ باید همه چیز را در مقدمه ارائه دهید، تا در اینجا با نتایجتان مقابله شوند.
گمانهزنی دربارهی تفسیرهای محتمل مجاز است، اما اینها باید به جای تخیل ریشه در حقایق داشته باشند. برای دستیابی به تفاسیر مناسب دربارهی این موارد بیاندیشید:
این نتایج چه ربطی به سؤال اصلی یا اهداف مطرح شده در بخش مقدمه دارند؟
آیا دادهها فرضیات شما را تأئید میکنند؟
آیا نتایجتان همسو با سایر محققانی است که نتایجشان را گزارش کردهاند؟
دربارهی نقاط ضعف و اختلافات بحث کنید. اگر نتایج شما غیرمنتظره هستند، سعی کنید دلیلش را توضیح دهید.
آیا راه دیگری برای تفسیر نتایجتان وجود دارد؟
برای پاسخ به سؤالاتی که نتایج شما پیش میآورند، چه تحقیقات دیگری ضرورت دارند؟
موارد جدید را بدون اغراق توضیح دهید.
اصلاح نتایج و بحث فقط کار نوشتن نیست. ممکن است آزمایشها، اقتباسها یا شبیهسازیهای بیشتری انجام دهید. گاهیاوقات نمیتوانید ایدهتان را با کلمات توضیح دهید، چون برخی مقولههای حیاتی به قدر کافی بررسی نشدهاند.
مرحله ۵: نحوه نوشتن نتیجهگیری واضح در مقاله
این بخش نشان میدهد که تحقیق شما چگونه وضعیت فعلی دانش در زمینهی تحقیق را پیش میبرد. در برخی نشریهها، این بخش جداست؛ به عبارت دیگر، بند نهایی بخش بحث است. در هر صورت، بدون بخش نتیجهگیری واضح، داوری دربارهی کار شما و اینکه آیا ارزش چاپ در نشریه را دارد یا خیر، به نظر داوران و خوانندگان دشوار خواهد بود.
اشتباه رایج در این بخش عبارت است از تکرار چکیده، یا ارائهی صرف فهرستی از نتایج آزمایش. اظهارات بیهودهی نتایجتان در این بخش غیرقابلقبول هستند.
باید توجیه علمی واضحی برای کارتان در این بخش ارائه دهید و در صورت لزوم کاربردها و تعمیمها را روشن کنید. بعلاوه، میتوانید آزمایشهای آتی را پیشنهاد دهید و به آزمایشهایی اشاره کنید که در حال انجام هستند.
میتوانید نتایج کلی و خاص را در رابطه با اهداف مندرج در مقدمه مطرح کنید.
مرحله ۶: آموزش نوشتن مقدمه جذاب و متقاعدکننده برای مقاله
اینجا فرصت دارید خوانندگان را متقاعد کنید که به روشنی میدانید چرا کارتان مفید است.
مقدمهی خوب باید به این سؤالات پاسخ دهد:
کدام مسأله قرار است حل شود؟
آیا راهحلهایی برای آن وجود دارند؟
کدامیک بهترین راهحل است؟
محدودیت اصلی چیست؟
امیدوار هستید به چه چیزی دست بیابید؟
داورها دوست دارند ببینند که شما چشماندازی سازگار با ماهیت نشریه ارائه دادهاید. لازم است مطالب عمدهی علمی منتشرشده را که کار تحقیقیتان مبتنی بر آن است، با نقلقول از چند کار ابتکاری و مهم، از جمله مقالات مروری اخیر، معرفی کنید.
با وجود این، داورها از نقلقولهای نامناسب از منابع و مأخذ بیش از اندازهی نامرتبط با کارتان، یا داوریهای نامناسب دربارهی دستآوردهای خودتان، متنفرند. اگر این کار را بکنید، خیال میکنند کارتان هدفمند نیست.
و اما چند رهنمود دیگر از سوی نویسنده آموزش مقاله نویسی برای مقدمه:
هرگز از کلمات بیشتر از اندازهی لازم استفاده نکنید (دقیق و نکتهدان باشید). این بخش را به درس تاریخ مبدل نکنید. مقدمهی طولانی خوانندگان را میراند.ما همه میدانیم که شما مشتاق هستید دادههای جدیدتان را ارائه دهید. اما فراموش نکنید که لازم است ابتدا تصویر کلی را ارائه دهید.مقدمه باید از کلیترین تا مشخصترین دیدگاه تنظیم شود و خوانندگان را هنگام خواندن این مقاله به سمت اهداف شما هدایت کند.هدف مقاله و راهبرد تحقیقی اتخاذ شده برای پاسخ به این سؤال را بیان کنید، اما مقدمه را با نتایج، بحث و نتیجهگیری قاطی نکنید. همیشه تفکیک آنها را حفظ کنید تا خاطرجمع شوید که مقاله به صورت منطقی از یک بخش به بخش بعدی جریان مییابد.فرضیات و اهداف باید به صورت روشن در پایان مقدمه بیان شوند.عباراتی مثل «بدیع»، «اولین بار»، «بار اول» و «تغییردهندهی پارادایم» ترجیح ندارند. در استفاده از آنها مضایقه کنید.
مرحله ۷: نحوه نوشتن چکیده مقاله
چکیده به خوانندگان احتمالی میگوید که شما چه کاری انجام دادید و یافتههای مهم تحقیقتان کدامند. همراه با عنوان، چکیده مقالهتان را تبلیغ میکند. چکیده را جذاب بنویسید تا به آسانی و بدون خواندن کل مقاله قابل درک باشد. از اصلاحات خاص یک حرفه، اختصارات و ارجاعات نامعمول استفاده نکنید.
باید دقیق باشید و از کلماتی استفاده کنید که معنای دقیق تحقیقتان را منتقل کنند. چکیده شرح کوتاهی از چشمانداز و هدف مقالهتان ارائه میدهد. این بخش نتایج کلیدی را عرضه میکند اما حداقل جزئیات آزمایشی را بیان میکند. مهم است به خاطر داشته باشید که چکیده شرح کوتاهی از تفسیر یا نتیجهگیری در جملهی نهایی را ارائه میدهد.
چکیدهی روشن بر اینکه کارتان بیشتر مورد توجه قرار بگیرد یا خیر تأثیر شدیدی میگذارد.
با وجود این، چکیدهها باید حتیالمقدور موجز باشند. فقط «راهنمای نویسندگان» نشریه را بررسی کنید، اما معمولاً چکیده از ۲۵۰ کلمه کمتر است. در اینجا نمونهی مناسبی از چکیدهی کوتاه را میخوانید
در چکیده، دو چه اساسی هستند. در اینجا نمونهای از مقالهی تألیفی مشترک من در زمینهی شاخصهای بومشناختی را میخوانید.
چه کاری انجام شده است؟ «در سالهای اخیر، چندین شاخص زیستی اعماق دریا پیشنهاد شدهاند تا به عنوان نشانگرهای بومشناختی در پایرودها و آبهای ساحلی استفاده شوند. یکی از چنین شاخصهایی، AMBI (شاخص زیست دریایی AZTI) به منظور تعیین کیفیت بومشناختی سواحل اروپایی طراحی شد. شاخص AMBI برای تعیین وضعیت کیفی بومشناختی در زمینهی متن دستورالعمل قالب آبهای اروپایی هم استفاده شده است. در این مقاله، ۳۸ کاربرد مختلف از جمله شش مطالعهی موردی جدید (فرآیندهای هیپوکسی، استخراج شن، تأثیرات سکوی نفتی، کارهای مهندسی، لایروبی و آبزیپروری ماهی) ارائه شدند.»
یافتههای عمده کدامند؟ «نتایج، واکنش جوامع زیراقیانوسی به منابع توزیع مختلف را به روشی ساده نشان میدهند. این جوامع در نقش نشانگرهای بومشناختی «سلامت» این سیستم عمل میکنند و به روشنی نشانگر شیب مرتبط با این توزیع هستند.»
تبریک میگوییم! شما یکی از مهمترین مراحل در آموزش مقاله نویسی را فرا گرفتید.
مرحله ۸: آموزش نوشتن عنوان دقیق و توصیفی برای مقاله
عنوان باید توضیح دهد که مقاله عموماً دربارهی چیست. اولین (و شاید تنها) فرصت شماست تا توجه خواننده را جلب کنید. به این ترتیب، به یاد داشته باشید که اولین خوانندگان شما داورها هستند. همچنین، خوانندگان شما نویسندگان بالقوهای هستند که از مقالهی شما نقلقول خواهند کرد، پس اولین تأثیر قدرتمند است!
ما غرق مطالب چاپی هستیم، و خوانندگان وقت ندارند تمام تولیدات علمی را بخوانند. خوانندگان باید گزینشی عمل کنند و این گزینش غالباً از عنوان نشأت میگیرد.
داوران بررسی خواهند که آیا عنوان مشخص است و آیا بازتاب محتوای مقاله است یا خیر. داورها از عنواینی که فاقد معنا هستند یا به درستی بیانگر موضوع اصلی نیستند متنفرند. از همین رو، آموزندگی و دقت عنوان را حفظ کنید (صریح، تشریحی و نه زیادی طولانی).
باید از زبان فنی و اختصارات، در صورت امکان، اجتناب کنید، زیرا لازم است که تا حد ممکن خوانندگان بیشتری را جلب کنید. مدتی را صرف تأمل دربارهی عنوان کنید و با آن دربارهی نویسندهی مشترک مقالهتان بحث کنید.
میتوانید قبل از انتشار مقالات منتشرشده در شبکههای پژوهشی را هم ملاحظه کنید، اما به یاد داشته باشید که بین این نقلقولها با نقلقول از تحقیقاتی که مورد داوری همتایان قرار گرفتهاند تعادل برقرار کنید. هنگام نقلقول از تحقیقات انجام شده به زبانهایی غیر از انگلیسی، از این احتمال آگاه باشید که همهی اشخاص دخیل در فرآیند داوری به زبان مقالهی نقلشده صحبت نمیکنند و ممکن است مفید باشید که در صورت امکان ترجمهای بیابید.
میتوانید از هر نرمافزاری، مانند EndNote یا Mendeley برای فرمت و گنجاندن منابع و مأخذ در مقالهتان استفاده کنید. اغلب نشریهها در حال حاضر امکان دانلود فایلهای کوچک با فرمت منابع و مأخذ را دارند که به شما اجازه میدهند به صورت خودکار فرمت آن را تغییر دهید. همچنین، برنامهی مقالهی شما راه شما نشریهی الزویر از شرایط سختگیرانهی فرمت برای ارسال اولیهی مقاله صرفنظر میکند، مشروط بر این که مقاله حاوی تمام عناصر اساسی باشد که در اینجا معرفی شدهاند.
فهرست منابع و نقلقول داخل متن را دقیقاً مطابق با سبک ارائه شده در راهنمای نویسندگان تدوین کنید. به یاد داشته باشید که ارائهی منابع و مأخذ با فرمت درست مسئولیت نویسنده است نه داور مقاله. بررسی فرمت معمولاً کار شاقی برای داوران است. کارشان را آسان کنید تا آنها هم قدر تلاش شما را بدانند.
در نهایت، موارد زیر را بررسی کنید:
املای نام نویسنده
سال انتشار
استفاده از «و همکاران»
نقطهگذاری
آیا تمام منابع و مأخذ گنجانده شدهاند؟
قانون یار
موسسه قانون یار دکتر بهنام اسدی
فراخوان چاپ مقالات علمی و تالیف کتاب
قانون یار
با قانون یار رتبه تک رقمی بیار
قانون یار
قابل توجه پژوهشگران، سردبیران نشریات، مدیر مسئولان و صاحب امتیازان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه:
برگزاری اولین جلسه آموزشی و توانمند سازی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با تدریس دکتر بهنام اسدی
عکس اول-بنر کارگاه آموزشی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آییننامه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی را به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد، این آییننامه یکی از چند بخشنامه فرهنگی و دانشجویی او در دو سال گذشته است که فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را با تغییرات زیادی مواجه کرده است.
دومین عکس. تاریخ 20 دی ماه 1399
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از تغییراتی که در پی طرحهای تجمیع 2 در این دانشگاه اتفاق افتاد برای ایجاد اشتیاق دانشجویان به فعالیتهای دانشجویی و فرهنگی بخشنامههای متعددی را به واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ کرده است.
این معاونت به تازگی در صدد اجرایی کردن جشنواره سراسری نشریات دانشجویی واحدهای دانشگاهی برآمده است،
سومین عکس -در حال برگزاری جلسه روز اول جشنواره
تمام دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ارشد، دکتری و یا افرادی که از زمان فارغالتحصیلی آنها تا پایان مهلت ارسال آثار بیش از 6 ماه نگذشته باشد، میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
لازم به ذکر است واحد میزبان با هماهنگی اداره کل باید از کلیه مراحل گزارش تصویری تهیه و نسبت به چاپ ویژهنامه آثار برگزیدگان اقدام کند، زمان برگزاری مراسم اختتامیه نیز باید با نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی انجام شود.
کلیه هزینههای مرتبط با این جشنواره از محل سهم نیم درصد بودجه فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخت میشود.
پنجمین عکس.روز دوم جشنواره-22دی ماه 1399
جهت ثبت نام و بارگزاری نششریه به سایت https://www.iaumag.ir/مراجعه کنید
پنجمین عکس.روز دوم جشنواره-22دی ماه 1399
در پایان بنیاد علمی قانون یار بر خود لازم می داند از تمامی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی علی الخصوص خانم صفری و خانم دکتر مریم اسلام پناه تشکر و قدردانی ویژه می نماید و امیدواریم با تداوم انتشار نریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گامی موثر و نو در مسیر پیشرفت علمی و فرهنگ در این دانشگاه باشیم.
جهت تماس با دبیرخانه قانون یار و آگاهی از دیگر روادید علمی و فرهنگی موسسه قانون یار با دفتر مرکزی موسسه تماس حاصل نمایید
02166979519
02166979526
02144441764
02144441784
دبیر داخلی
09196748625
09196748645
09100636002
مشخص کردن درجه علمی تمام نویسندگان
ما در موسسه قانون یار تلاشمان بر این است که چاپ مقاله را در مجلات داخلی انجام دهیم
موسسه قانون یار معتبرترین موسسه آموزشی در کشور
ﻇﺮﻓﯿﺖ ﭘﺬﯾﺮش ﮐﺎﻧﻮن ﻫﺎی وﮐﻼی دادﮔﺴﺘﺮی ﺗﻮﺳﻂ ﻫﯿﺄﺗﯽ 3 ﻧﻔﺮه ﻣﺘﺸﮑﻞ از 2 ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه ازﻗﻮه ی ﻗﻀﺎﯾﯿﻪ و ﯾﮏ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه از ﮐﺎﻧﻮن وﮐﻼ ﻫﺮﺳﺎل ﺑﺮاﺳﺎس ﻧﯿﺎزﻫﺎی ﻣﻨﻄﻘﻪ ای ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮔﺮدد ﮐﻪ ﭘﺲ از ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪی ﺗﻮﺳﻂ اﺗﺤﺎدﯾﻪ ﺳﺮاﺳﺮی ﮐﺎﻧﻮن ﻫﺎی وﮐﻼ دادﮔﺴﺘﺮی اﯾﺮان اﻋﻼم ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.
قانون یار
برای تهیه کتب دکتر بهنام اسدی با شماره های زیر تماس بگیرید
.
02166979519
02166979526
02144441784
02144441764
09100636002
09196748625
09196748645
ﻇﺮﻓﯿﺖ ﭘﺬﯾﺮش ﮐﺎﻧﻮن ﻫﺎی وﮐﻼی دادﮔﺴﺘﺮی ﺗﻮﺳﻂ ﻫﯿﺄﺗﯽ 3 ﻧﻔﺮه ﻣﺘﺸﮑﻞ از 2 ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه ازﻗﻮه ی ﻗﻀﺎﯾﯿﻪ و ﯾﮏ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه از ﮐﺎﻧﻮن وﮐﻼ ﻫﺮﺳﺎل ﺑﺮاﺳﺎس ﻧﯿﺎزﻫﺎی ﻣﻨﻄﻘﻪ ای ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮔﺮدد ﮐﻪ ﭘﺲ از ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪی ﺗﻮﺳﻂ اﺗﺤﺎدﯾﻪ ﺳﺮاﺳﺮی ﮐﺎﻧﻮن ﻫﺎی وﮐﻼ دادﮔﺴﺘﺮی اﯾﺮان اﻋﻼم ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.
قانون یار
برای تهیه کتب دکتر بهنام اسدی با شماره های زیر تماس بگیرید
.
02166979519
02166979526
02144441784
02144441764
09100636002
09196748625
09196748645
بهترین روش مطالعه برای آزمون وکالت-توصیه رتبه های تک رقمی آزمون وکالت به داوطلبان آزمون های حقوقی
داوطلبان آزمون وکالت آیا می دانید.......
مطالعه این توضیحات و نکات، راه را برای کسب رتبه تک رقمی در آزمون وکالت و قضاوت هموارتر می کند...
برخلاف تصور عده ای که رشته حقوق را رشته ای کاملاً تئوری میدانند باید گفت این رشته کاملاً عملی و کاربردی بوده و برای درک بهتر آن باید در میدان عمل آن را آموخت. از همین رو بهترین روش مطالعه برای آزمون وکالت برای آن دسته از داوطلبانی که زمان کافی برای یادگیری عملی را دارند، طی کردن همین مسیر در کنار مطالعه مطالب تئوری برای آموختن و تسلط در این رشته می باشد.
اما بهترین روش مطالعه برای آزمون وکالت برای داوطلبانی که شرایط و یا زمان کافی برای یادگیری عملی ندارند، دقت به مفهوم کلمات به هنگام مطالعه ی مطالب تئوری است؛ چرا که گاهی عدم آگاهی به مفهوم یک کلمه باعث میگردد برداشت از متن متفاوت گردد.
از سوی دیگر داوطلبان عزیز باید در هنگام مطالعه متون حقوقی (همزمان و یا بعد از یادگیری مفهوم متن)، در ذهن خود برای موضوع یا مفهوم متن یک شبیه سازی انجام دهند ویا در قالب مثال آن را فرا گیرند. در هین راستا کتب قانون یار دکتر بهنام اسدی در درس های حقوق مدنی، آیین دادرسی مدنی، آیین دادرسی کیفری، حقوق جزا و دیگر کتب تالیفی دکتر بهنام اسدی و موسسه قانون یار تمام مطالب و نکات سخت و سنگین رشته حقوق را با ذکر مثال های روان و ساده برای خواننده بسیار راحت کرده است. این سبک تالیف منحصر به فرد فقط و فقط در کتب دکتر بهنام اسدی وجود دارد و این استاد تمامی نکات مواد قانونی را با ذکر مثال های سلذه و کاربردی آموزش داده است. به همراه کتب دکتر بهنام اسدی دی وی دی صوتی تدریس ماده به ماده آزمونی با کیفیت بالا به صورت رایگان عرضه می گردد. جهت تهیه این دی وی دی های رایگان با موسسه قانون یار تماس بگیرید.
02166979519 و 02166979526
علاوه بر تهیه کتب و دی وی دی های صوتی تدریس دکتر بهنام اسدی باید متن مواد قانونی و مطالب حقوقی را که یاد گرفته اید برای فردی و یا اگر فردی وجود ندارد برای خود، به صورت غیر کتابی توضیح دهید تا مشخص گردد که آیا مطلب را فراگرفته اید یا نه و در صورت فراگیری آیا قدرت تفسیر و بیان آن را دارید یا نه.
این موضوع در جایی به کار میآید که داوطلب مطلب حقوقی را خوانده و یاد گرفته است ولی در هنگام تست زنی، قدرت تطبیق سوال تست با مفاهیم حقوقی مربوطه را ندارد و به همین علت در پیدا کردن گزینه های صحیح که معمولاً بین دو گزینه اتفاق میافتد، دچار تردید خواهد شد.
? قبل از هر چیز باید گفت برای قبولی در آزمون وکالت باید همه مطالب درسی و بحث های کتب درسی را مطالعه نمود؛ چرا که نه تنها همه مطالب به یکدیگر مرتبط هستند و زیر بنای یادگیری محسوب میگردند، بلکه یادگیری هر مطلب این امکان را به داوطلب میدهد که بتواند تستهای بیشتری را در جلسه آزمون پاسخ دهد.
? پیشنهاد مشاوران موسسه قانون یار به داوطلبان یادگیری صفر تا صد همه مطالب می باشد؛ اما گاهی داوطلبان با کمبود وقت مواجه میشوند واین سوال برایشان پیش میآید که در این فرصت محدود چه مطالبی باید خوانده شود و اولویت با چه مطالبی است. به همین دلیل مشاوران قانون یار در این مطلب، بهترین روش مطالعه برای آزمون وکالت را هم برای داوطلبانی که زمان کافی برای یادگیری دارند و هم داوطلبانی که می خواهند در مدت زمان محدود به موفقیت برسند، توضیح داده ا ند.
جهت کسب رتبه تک رقمی با موسسه قانون یار تماس بگیرید
02144441784
02144441764
رمزهای موفقیت و قبولی در آزمون وکالت-کتب و منابع اصلی و معتبر آزمون وکالت
مطالعه این مقاله برای هر فرد حقوقی لازم است
اصول کلی مطالعات صحیح را فرا بگیرید:
اولین گام در موفقیت در رشته حقوق فراگیری شیوه های صحیح مطالعه است. برای این کار می توانید به کتب و مقالاتی که در این زمینه منتشر شده است مراجعه کنید و دستورات آن را اجرا کنید. کتب حقوقی موسسه قانون یار تالیف دکتر بهنام اسدی و مقالات این استاد حقوق بسیار مهم و پرمغز هستند و حقوقدانی که کتب و مقالات دکتر بهنام اسدی را مطالعه کند آینده مطالعاتی و شغلی خویش و جایگاه علمی بالای خود را در آینده تضمین می کند. اکثر وکلا و قضات در آزمون هایی که قبول شده اند در کنار کتب مرجع و اصلی دکتر کاتوزیان و دکتر گلدوزیان کتب آزمونی دکتر بهنام اسدی را منبع مطالعه خویش قرار داده اند. رمز موفقیت شما انتخاب کتب و منابع معتبر و اصلی است. مشاوران مرکز مشاوره قانون یار بدلیل آشنایی بیشتر با فضای محل تحصیلتان و شرایط شما بهترین گزینه برای حل این مشکل شما هستند
تمامی واحدهای درسی از اهمیت یکسانی برخوردارند:
یکی از آفاتی که گریبان گر اکثر دانش جویان رشته حقوق می شود علاقه و تمرکز افراطی بر روی یکی از گرایش های این رشته می باشد. بصورتی که پس از ایجاد علاقه و تمایل دانشجو برای ادامه تحصیل در گرایش مور علاقه خود تمامی تمرکز خود را صرف مطالعه دروس گرایش مورد نظر خود می کند و از کنار سایر دروس به آسانی عبور می کند. اما از آنجایی که در آزمون ها و مصاحبه های تخصصی معمولا از تمامی دروس پرسش می شود. توصیه می شود با توزیع مناسب زمان برای مطالعه تمامی دروس از تراکم منا بع مطالعه نشده در ایام آزمون ها و مصاحبه های تخصصی جلوگیری کنید. اگر در این راستا سردر گم هستید حتما با مشاوران قانون یار تماس بگیرید
کتب مرجع را مطالعه کنید:
این کتب از آنجا که توسط اندیشمندان و علمای مطرح و تاثیرگذار رشته حقوق نوشته شده اند. می توانند در جهان بینی و نوع نگاه دانشجویان به مسائل حقوقی تاثیر شگرفی بگذارند. تعداد این کتب در رشته حقوق بسیار معدود است و شما می توانید با حوصله و صرف زمان در طول دوره تحصیل آنها را مطالعه کنید. اساتید دانشگاه مرجع مناسبی جهت معرفی کتب مرجع می باشند. همانطور که اشاره شد کتب دکتر بهنام اسدی از جمله کتب فوق العاده و برجسته در رشته حقوق است و در جتمعه علمی حقوقی کشور حرف اول را میزند.
سیر مطالعاتی داشته باشید:
در طول دوران تحصیل سعی کنید از یک سیر مطالعاتی منظم و قوی پیروی کنید. مطالعه مبتنی بر سیر مطالعاتی علاوه بر نظم بخشیدن و هدفمند کردن مطالعه شما از سردرگمی و تورم منابع مطالعاتی نجات می دهد. موسسات مختلف حقوقی نسبت به تنظیم سیر مطالعاتی حقوقی در گرایش های مختلف اقدام کرده اند که با اندک جستجویی می توان به آنها دست پیدا کرد.
مطالعه مقالات علمی: – پژوهشی را در برنامه هفتگی خود قرار دهید
مقالات علمی – پژوهشی در مقایسه با کتاب ویژگی هایی دارند که مطالعه آن را برای دانشجویان حقوق لازم می کند. در مقالات علمی – پژوهشی معمولا جدیدترین دستاوردهای دنیای حقوق و هم چنین نظریات اساتید مطرح می شود. هم چنین می توانید با خواندن این مقالات با صرف کمترین زمان ممکن با مفاهیم اصلی حقوق آشنا شوید. مقالات علمی – پژوهشی در فرآیند انتشار توسط اساتید مطرح حقوق بررسی و داوری می شود و همین نکته بر غنای این مقالات می افزاید. سایت ها زیر مرجع مناسبی برای دستیابی به مقالات مطالعات تخصصی خود را افزایش دهید.
مطالعات میان رشته ای داشته باشید:
پیوستگی مفهومی میان رشته های علوم انسانی یکی از ویژگی های مهم این شاخه از علوم است و رشته حقوق نیز از این قاعده مستثنی نیست. برخی از مفاهیم حقوقی ریشه در سایر رشته های علوم انسانی دارند و برای درک کامل آن مفهوم ناچار باید آشنایی اجمالی با سایر رشته های مرتبط با حقوق داشته باشیم. جامعه شناسی، روان شناسی و علوم سیاسی از مهم ترین رشته های علوم انسانی می باشند که برای درک مفاهیم مطرح شده در جرم شناسی، حقوق خانواده و حقوق اساسی ناچار به مراجعه به آن رشته ها هستیم
مطالعات غیر درسی داشته باشید:
مطالعه ادبیات، تاریخ، هنر و سایر مباحث غیر درسی یکی از شاخصه های افراد موفق در رشته حقوق می باشد. مطالعه اینگونه منابع در درک بیشتر مباحث حقوقی نیز به شما کمک می کند
قانون خوان خوبی باشید:
خوانش صحیح و درک درست از قانون به عنوان مهم ترین منبع درسی شما از اهمیت بسیاری برخوردار است. اگرچه این مطلب در وادی امر مسئله ای پیش پا افتاده به نظر می رسد. اما دارای نکات بسیار پیچیده ای می باشد که آموختن آنها به راحتی میسر نیست. اخیرا مجموعه حقوق خوان در این زمینه گام های موفقی برداشته است که بهره گیری از آنها توصیه می شود. از جمله موسساتی که در این راستا محصولات قانون خوانی و نکته خوانی و تدریس به صورت صوتی ارائه می دهد موسسه قانون یار می باشد. جهت تهیه تمامی دی وی دی های مذکور به صورت رایگان با موسسه قانون یار تماس بگیرید 02166979519 و 02166979526 موسسه قانون یار برخلاف دیگر موسسات و افراد که بیشتر به فکر منافع شخصی خود هستند، در اقدامی بی سابقه تمام محصولات آموزشی و دی وی دی های صوتی را به صورت رایگان و بدون قفل نرم افزاری در اختبار جامعه حقوق قرار داده است و همین امر باعث پیشتازی خدمات موسسه قانون یار در سطح کشور شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه قانون یار تماس بگیرید...
با اساتید مطرح رشته حقوق ارتباط داشته باشید:
اگر به هر دلیل امکان تحصیل در دانشگاه های مطرح کشور را ندارید. با برقراری ارتباط با اساتید بزرگ حقوق کشور سعی کنید از تجربیات و توصیه های ایشان بهره برید. برخی از اساتید در شبکه های مجازی حضور فعالی دارند. افزون بر این شما با مراجعه به پروفایل اساتید در سایت دانشگاه مورد نظر می توانید به راه های ارتباطی با ایشان دست پیدا کنید.
مباحثه کنید:
یکی از مهم ترین نقاط ضعف نظام آموزشی دانشگاهی نبود ساعت مشخصی برای مباحثه دانشجویان با یکدیگر است. از ویژگی ها و ثمرات مهم مباحثه ثبیت مباحث مطرح شده توسط استاد در ذهن دانشجو، افزایش قدرت تحلیل دانشجو و آشنایی با نظریات جدید و از همه مهم تر نظام مند شدن برنامه مطالعاتی است. برای انجام این کار کافی است بعد از پیدا کردن یک هم مباحثه ای(هم کلاسی) ثابت، ساعت مشخصی را در مکانی مناسب به این کار اختصاص دهید.
ایده های خود را یادداشت کنید:
اگر در طول مطالعه کتب و مقالات و یا سر کلاس درس پرسش و یا ایده ایی در ذهن تان شکل گرفت آن را در دفترچه ای که به همین منظور اختصاص داده اید یادداشت کنید. اگرچه ممکن است بسیاری از این ایده ها در ابتدای امر مسائلی پیش پا افتاده به نظر برسند اما در با صرف زمان و پرورش دادن آنها می توانید از آن ها به عنوان موضوعات پژوهشی استفاده کنید:
فنون مذاکره و فن بیان را بیاموزید:
یکی از نیازهای مهم دانشجویان حقوق دانستن فنون مذاکره و فن بیان است. در صورتی که در حد اعلای دانش حقوقی نیز باشید بدون دانستن این فنون بازدهی کارتان بسیار کاهش خواهد یافت. از آنجایی که تمام مشاغل حقوقی مبتنی بر مذاکره و بیان و استدلال است. حقوقدانی که بر این فنون مسلط نباشد مانند سربازی است که قدرت استفاده از اسلحه اش را ندارد
فضای دادگاه و دفاتر وکالت را تجربه کنید:
سعی کنید پس از طی کردن ترم های اولیه دوران تحصیل خود، در حین تحصیل سری هم به دفاتر وکالت و شعب دادگاه ها بزنید. اگرچه تمامی کارآموزان دوره وکالت و قضاوت حضور در چنین فضاهایی را تجربه می کنند اما حسن انجام این کار در طول دوران تحصیل شناخت علاقه و در نتیجه انتخاب صحیح تر شغل آینده شماست. شما با هماهنگی قبلی می توانید در شعب دادگاه ها و هم چنین دفاتر وکالت حضور داشته باشید.
برای کسب موفقیت در رشته حقوق با موسسه قانون یار تماس بگیرید
02166979519
02166979526
09100636002
با قانون یار، رتبه تک رقمی بیار
هر حقوقدانان از وقتی که وارد رشته حقوق می شود و از همان ترم اول نیازمند محصولات و کتب موسسه قانون یار است
اگر در هر مقطع تحصیلی هستید با موسسه قانون یار تماس بگیرید. راه برای موفقیت باز است
حقوق فارغ التحصیلی ندارد و یک حقوقدان همیشه اید در حال مطالعه باشد